3 Şerit

Sinop’ta Offroad mücadelesi tamamlandı

Sinop Valiliği ve Sinop Belediyesi destekleriyle organize edilen TOSFED 2016 Türkiye Offroad Şampiyonası beşinci yarışı, Sakaryalı Hüseyin Memi-Ali Pertev ekibinin zaferi ile sona erdi.

2016 Türkiye Offroad Şampiyonasının 5. ayağı, Sinop Offroad Kulübü tarafından 27 araç ve 1476094241_sinif1_muratulusoy54 sporcu katılımı ile 08-09 Ekim tarihlerinde organize edildi.

Birinci gün, Akliman Kavaklık mevkiinde yer alan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi adıyla geçilen orman etabında, ikinci gün ise Botancılı Kışlaburnu mevkiinde yer alan Şehit Ömer Can Açıkgöz adıyla geçilen seyirci etabında kıyasıya mücadele eden ekipler, Sinoplulara keyifli bir hafta sonu yaşattı.

2 günlük zorlu mücadele sonrasında genel klasman ve sınıf 4 birinciliğini Jeep CJ ile Sakarya’dan Hüseyin Memi-Ali Pertev kazanırken, ikinciliği Jeep Wrangler ile Karabük’ten Erdoğan Kovancı-Hasan Büyükcesur, üçüncülüğü ve aynı zamanda da sınıf 3 birinciliğini ise Mitsubishi Pajero ile Bursa’dan Ekrem Aydın-Hasan Özcan ekibi elde etti. Sınıf 1’de Samsun’dan Suzuki Vitara ile Murat Ulusoy-Soner Çınar ve Sınıf 2’de ise Zonguldak’tan Suzuki Vitara ile İrfan Özdemir-Engin Başkurt birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

2016 Türkiye Offroad Şampiyonası’nda sezon finali 22-23 Ekim tarihlerinde İstanbul Park Spor Kulübü tarafından organize edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir