3 Şerit

Marmara Gran Fondo’ya hazır

Gran Fondoculara bizden bir müjde daha. Ülkemizde gerçekleştirilen Gran Fondo yarışlarının organizasyonlarını üstelenen Argeus Travel & Event’ten Marmara bölgesinde yaşayanları sevindirecek bir organizasyon daha; Gran Fondo Marmara!

Bu sene ülkemizin çeşitli bölgelerinde yapılan Gran Fondolara bir yenisi daha ekleniyor. Güneşli günlerin yerini yavaş yavaş yağmurlu ve rüzgarlı günler almaya başlarken bisiklet severleri mutlu edecek bir organizasyon daha yapılıyor. Fakat bu Gran Fondo’nun diğerlerine göre önemli bir farkı var. Bu organizasyona katılım ücretsiz olacak ve sadece 1000 kişi ile sınırlı. Peki Gran Fondo Marmara derken ne demek istiyorlar? Sadece İstanbul’da mı yapılıcak yoksa Marmara bölgesini mi kapsayacak? Bu soruya biz cevap verelim. Bu Marmara bölgesinde yapılacak bir yarış olacak. Diğer Gran Fondolar gibi bir uzun ve bir kısa parkurdan oluşuyor.

gran-fondo-marmara-2Gran Fondo Marmara’nın uzun parkuru tam 142km olup Bursa şehir merkezinde başlayıp İstanbul Maltepe sahilinde son bulacak. Kısa tur ise 60km olup Yalova Altınova’dan başlayıp yine İstanbul Maltepe sahilinde bitecek. Bu iki turun nefes kesici özelliği ise katılımcıların Osmangazi Köprüsünden geçecek olmaları. Yarışlar 16 Ekim Cuma günü saat 9’da başlayacak. Katılım için son başvuru tarihi ise 10 Ekim Pazartesi. Bursa’ya ya da Yalova Altınova’ya gitmek isteyen ve konaklamak isteyenleri için organizasyon sahipler çeşitli alternatifler sunuyor. Katılım koşulları ve detaylı bilgi için marmara.argeus.info sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir