3 Şerit

Bursa’da Yağız Avcı’dan sezonun üçüncü galibiyeti

Türkiye Ralli Şampiyonası 4.yarışı olan 41.Yeşil Bursa Rallisi’nin ilk gününü Peugeot Türkiye destekli Neo Motorspor ekibi Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez‘in birinciliği ile sona erdi. 20.8 saniye farkla Castrol Ford Team Türkiye’den Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz‘ın ikinci tamamladığı rallinin üçüncü sırasında BC Vision Motorsport’tan Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi yer aldı.

2016 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü yarışı olan Yeşil Bursa Rallisi, 23-24 Temmuz tarihlerinde Bursa’da gerçekleşti. İbrahim Yazıcı ve Mehmet Köprücü özel etaplarını ikişer kez geçen ekipler, son olarak Red Bull avantaj etabında kozlarını paylaştı. Yeşil Bursa Rallisi’nin ikinci günü Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisinin galibiyetiyle tamamlandı. Yarışın ilk gününü lider kapatan ikili, ikinci günde de rakiplerine şans tanımadı ve Ege Rallisi ile Marmaris Rallisi’nden sonra Bursa’da da zafere ulaştı.

2 gün boyunca Selçuk Özsevinç, Mehmet Köprücü, İbrahim Yazıcı ve Red Bull etabı olmak üzere toplam 8 etapta yaşanan mücadele sonunda historic klasmanını ise Bonus Unifree Parkur Racing’ten 1976 model Ford Escort MKII ile Engin Kap-Özden Yılmaz ekibi birinci sırada tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir