3 Şerit

Anahtarlarını Toprak Razgatlıoğlu’dan aldılar!

Dünya Superbike Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’nun motosikletinden esinlenerek Yamaha Motor’un özel hazırladığı 54 adet R25 TR54 Edition’ın satışı tamamlandı ve bu özel motosikletin sahipleri anahtarlarını Toprak Razgatlıoğu’nun elinden aldı.  Kenan Sofuoğlu’nun Sakarya Akyazı’daki pistinde gerçekleşen renkli etkinlikte R25 Kadınlar Kupası’nda yarışan kadın motosiklet yarışçıları sürüş deneyimi yaşadılar.

Türk motor sporları tarihinin en önemli başarısına imza atarak 2021 Dünya Superbike Şampiyonası’nda birincilik kürsüsüne oturan Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu’nun motosikletinden esinlenerek hazırlanan R25 TR54 Edition Türkiye’deki kullanıcılar için sadece 54 adet hazırlandı. Yamaha R25 ustalıkla hazırlanarak orijinale en yakın görüntüye ulaştı. Razgatlıoğlu’nun Şampiyonluk kazandığı 54 numaradan ismini alan R25 TR54 Edition, motosikletin mevcut özelliklerine ek olarak Hızlı Vites Değiştirme Sistemi (QSS), R serisi orijinal motor koruma, özel rozet ve Toprak Razgatlıoğlu 2021 şampiyonluğuna özel sticker tasarımı ile donatıldı.  Keyifli ve eğlenceli bir Yamaha günü olarak organize edilen etkinlikte anahtarlarını teslim alan ve şampiyonla bir araya gelen R25 TR54 Edition sahipleri tüm gün efsane yarışçının ve Yamaha R25 Kadınlar Kupası yarışçılarının antrenmanlarını izleme fırsatı yakaladı.  

Yamaha Motor Türkiye, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), TMF Milli Takımlar Kaptanı ve Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Anlas iş birliği ile düzenlenen ve geçtiğimiz Mayıs ayında ikincisi start alan R25 Kadınlar Kupası’nın yarışçıları da aynı etkinlikte efsane yarışçı Kenan Sofuoğlu’na ait pistte tüm gün sürüş deneyimi yaşadı. Çalışmak için pist bulamayan kadın yarışçılar için her deneyim altın değerinde. Toplam 5 ayaktan oluşan ve totalde 20 kadının yarıştığı R25 Kadınlar Kupası’nın yarışları İzmir Ülkü Pisti’nde gerçekleşiyor. Yarışları son etabı 15-16 Ekim’de koşulacak ve şampiyonlar belli olacak.

Superbike’ta beşinci ayak İngiltere’de…

2022 Dünya Superbike Şampiyonası’nda mücadele eden Toprak Razgatlıoğlu, 15-17 Temmuz tarihlerinde sezonun beşinci ayağı olan İngiltere GP’de mücadele edecek. Şu ana kadar dört ayakta mücadele eden Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu, genel klasmanda 141 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir