3 Şerit

Seyircili F1 Türkiye fiyatları belli oldu!

Formula 1’in Türkiye’ye 9 yıl sonra tekrar gelişinin ardından Intercity İstanbul Park pistinin sahibi Sayın Vural Ak, canlı yayındaki basın toplantısında Formula 1’in geri gelişi hakkında soruları yanıtladı.

Formula 1 yarışı takvime alındığı andan itibaren insanların en çok merak ettiği konulardan biri olan “seyircili mi seyircisiz mi?’’ sorusunun cevabı belli oldu. Tam kapasitede 220 bin kişi ağırlayabilen pist şu anki planlara göre sosyal mesafeli halde oturma düzeninde 100 bin kişi ağırlayacak. Tabi bu sayının veya seyircili olma durumunun tamamen pandeminin o tarihlerdeki haline bağlı olarak azalabileceğini ve hatta gerekirse yarışın seyircisiz bile koşulabileceğini de belirten Vural Ak, “Hiçbir şey insan sağlığından önemli değil’’ ifadelerini kullandı.

Seyircili yarışa hazır

Intercity olarak İstanbul Park’ı satın aldıkları günden bu yana Formula 1 için çalışmalarını sürdürdüklerini ve hali hazırda pistin aktif olarak yarışlar ve pist günleri için kullanıldığını belirten Vural Ak pistin yarışa tamamen hazır olduğunu belirtti.

Biletler 30 TL!

Biletlerin 3 günlük organizasyon için Intercity’nin 30. yılına özel günlük 30 TL olacak. Yani kombine bilet 90 TL ye gelecek. Sınırlı bir süre için satışa sunulacak bu bilet açık tribün için geçerli olacak. Bu aynı zamanda dünyadaki en ucuz Formula 1 bileti. Biletler eylülün ikinci haftası satışa sunulacak.

Yarış hafta sonu etkinlikleri:

Intercity kendi himayesinde düzenlediği ‘’Vweekend’’ etkinlikleriyle yarış hafta sonunda pisti bir festival ortamına çevireceklerini açıkladı. Aynı zamanda bu yıl Formula 1 in ‘’destek yarışları’’ olan Formula 2 gibi organizasyonların birlikte gelmemesi sebebiyle pisti boş bırakmamak adına aynı haftasonu Intercity’nin kendi tek marka kupası ve Türkiye Pist Şampiyonası da pistte yarışıyor olacak, böylelikle seyircilerin dolu dolu bir hafta sonu geçirmesi sağlanmış olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir