3 Şerit

220 hp’lik çıplak italyan; V4 Streetfighter

Çekici tasarımı, Ducati kırmızısı, yüksek gücü ve yüksek teknolojiyi bir araya getiren yeni çıplak İtalyan, karşımıza Bologna’da çıktı.

Ducati’nin merakla beklenen çıplak modeli V4 Streetfighter, İtalya’nın Bologna kentindeki 2020 model dünya prömiyeri etkinliğiyle tanıtıldı. Mevcut Panigale V4 serisinden alınan sıvı soğutmalı 1103 cc motor bloğu ile güçlendirilen yeni süper naked model, hem standart hem de ‘S’ versiyonlarına sahip olacak. Standart hali ile 208 beygir güç üretebilen Ducati V4 Streetfighter, isteğe bağlı olarak Akrapovic yarış egzozuyla birlikte sunuluyor ve 220 beygire kadar güç üretebiliyor. Ducati’nin en son teknolojiye sahip elektronik güvenlik paketi sunuluyor. Viraj ABS’si, çekiş kontrolü, kayma önleyici, tek teker kontrolü, kalkış kontrol sistemi, motor freni kontrol sistemi, ve quickshifter gibi debriyajsız vites değiştirme imkanı veren teknolojiye kadar bir çok elektronik destek sistemi de bu motosiklette yer alıyor. Bütün bu fonksiyonlar ise kullanıcının rahatça kullanabildiği TFT ekrandan kontrol edilebiliyor. 

Elektronik olarak ayarlanabilen Öhlins Smart EC 2.0 amörtisör sistemi ile donatılmış ters konumlandırılmış ön çatal ve amörtisör ile hem performansı hem de darbe emişini en üst seviyede sunuyor. 

Ducati, yeni Streetfighter modelinin ön yüzünü Joker’den esinlenerek tasarlamış. V4 supersport ailesinde de gördüğümüz V şeklindeki LED gündüz farları bize Joker’in gülümsemesini andırıyor.   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir