3 Şerit

UBCO 2×2, Off-Road Elektrikli Bisikleti

UBCO elektrikli bisiklet 2×2 bir arazi bisikleti. Tıpkı 4 tekerlekten çekiş sağlayan arazi otomobilleri gibi bu elektrikli bisiklet her iki tekerleğinden de çekiş sağlıyor, böylece arazi koşullarında zorlanmıyor!

Bisikletin hem ön hem de arka tekerleğinde birer motor bulunuyor. Batarya bloğu ise bisikletin tam ortasında bulunuyor. UBCO Off-Road elektrikli bisiklet tek şarjla tam 120 km. mesafeye kadar gidebiliyor. Çıkabileceği maksimum hız ise saatte 50 km.

Bisikletin hem önünde hem de arkasında bagaj bölmesi mevcut. Disk frenler, farlar ile ön ve arka süspansiyon sistemi de bulunuyor. Gidon üzerindeki küçük ekrandan yönetilebilen bisiklet ayrıca telefon uygulamasına bağlanabiliyor. Telefon üzerinden batarya durumunu görebiliyorsunuz.

Bisikletin bir diğer özelliği de bataryaya bağlı güç çıkışlarına sahip olması. Bu sayede cep telefonunuzu, aksiyon kameranızı ve hatta şarjlı matkabınızı bile şarj edebiliyorsunuz.

Off-Road kullanıma uygun lastikleri ve her iki tekerlekten de çekiş gücü sunması sayesinde her türlü arazi koşulunda bisikleti kullanmak mümkün. Bagajına koyacağınız outdoor malzemelerinizle birlikte kamp kurmak için yollara düşebilirsiniz.

Kaynak: TeknOlsun

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”35″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir