3 Şerit

Tur Assist dünya turunda Gürkan Genç’in yanında!

 

Gürkan Genç, 9 Eylül 2012 de bisikleti ile başladığı dünya seyahatinde Türkiye’ye dönmeden neredeyse 6 senedir yollarda. Bayrağımızı gururla taşıyarak büyük başarılara imza atan Türk bisikletçi ve kâşif Gürkan Genç’e yolculuğunun ilk gününden bugüne lojistik destek sağlayan Tur Assist, sağlık sigortasından seyahat yardımına kadar diğer ihtiyaçlarında da genç sporcunun yanında oluyor. Bisikletçinin dünyanın her noktasında 7/24 ihtiyaçlarına cevap veren Tur Assist, Gürkan Genç’i sadece sponsor olarak değil, aynı zamanda hayallerini gerçekleştirilebilmesi adına hayal ortağı olarak da destekliyor.

2012 yılında Türkiye’den başlayıp, sıcak-soğuk her türlü hava koşulunda, dünyanın en yüksek araç geçiş noktalarından en büyük çöllerine kadar birçok zorlu bölgede pedallayan Türk bisikletçi Gürkan Genç’e, yola çıktığı ilk günden bu yana lojistik desteği veren Tur Assist, aynı zamanda hayal ortağı olarak da hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı oluyor. Müşterilerine yurt dışında sağlık sigortası, ambulans uçakla hasta nakli, nakit avans, acil mesaj, bilet, pasaport, bagaj kaybı ücretleri gibi pek çok hizmetler sağlayan Tur Assist, dünyanın her noktasında 7/24 genç bisikletçinin yanında.

Doğa İçin Pedalla” adını koyduğu ilk uluslararası seyahatini 2010-2011 tarihleri arasında gerçekleştiren Genç, Asya’dan Avrupa’ya, Afrika’dan Amerika’ya ve Avusturalya’dan kutuplara kadar birçok yeri bisikleti ile keşfetti. Orta Asya Türk devletlerini, Kuzey Asya’nın ve İpek Yolu’nun tamamını, Türkmenistan’da Karakum Çölü’nü, Moğolistan’da Gobi Çölü’nü, Tacikistan’da toplamda 37.000 metre tırmanış yapılan Walkhan Vadisi’ni ve 4650 metredeki Pamir Geçidi’ni bisikleti ile geçen ilk Türk unvanını alan Genç, gezdiği ülkelerin köylerinde, şehirlerinde tarihi ve doğal güzelliklerin fotoğraflarını çekiyor. Gittiği ülkelerde gençlere eğitim vererek deneyimlerini anlatıyor. Dünya turu sırasında Kuzey Kutup dairesine bisikleti ile kış aylarında ulaşmayı başaran ve yaz aylarında çölleri bisikletle geçen dünyanın sayılı tur bisikletçilerinden ve kâşiflerinden biri olarak gösterilen genç sporcu, “Gelecek için Pedalla” projesi adı altında 2012’de çıktığı dünya turunda 7 kıta, 97 ülke geçmeyi hedeflemekte.

Atletizm, yol bisikleti, BBjudo, maraton, triatlon gibi spor dallarında başarılar kazanan fakat destek bulamayan kadın sporculara maddi destekte bulunan Genç, aynı zamanda Ankara, İzmir, Antalya ve Manisa’da yurt dışına çıkacak olan ve yabancı dil öğrenmek isteyen gençlere de yabancı dil eğitim bursu veriyor. Genç Kaşifler projesi ile de üniversite öğrencilerine gezgin bursu veriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir