3 Şerit

Honda Africa Twin ile macera dolu bir yolculuk başlıyor

Honda Africa Twin ile, Oslo’dan başlayıp Norkapp’ta Avrupa’nın en kuzey ucunda bitecek ve Honda’nın ilk macera turu olacak olan yolculukta 40 kişilik macera tutkunu ekip yer alacak.

Kıvrımlı yollar, fiyordlar, dağlar, dik yokuşlar, Norveç’in Kuzey Denizi’nin inanılmaz güzellikte manzaraları Honda’nın efsanevi motosikleti Africa Twin ile aşılacak…

Toplamda 3.500km’lik bu yolculukta günde 8 ila 10 saat arasında motosiklet kullanacak deneyimli Africa Twin sürücülerini başka süprizler de bekliyor.

26 Haziran – 3 Temmuz 2017 tarihleri arasında sürecek bu eşsiz maceraya Dakar Rallisi Honda pilotları Paulo Goncalves ve Kevin Benavides de eşlik ediyor olacak!

Gün gün sürücülerin yaşadıkları maceralar ise Honda Motosiklet’in sosyal medya hesaplarında takipçilerle paylaşılacak. Facebook hesabı üzerinden canlı yayınlar da yapılacak.

Honda Türkiye Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok ‘Honda Africa Twin, kullanıcılarının macera hayallerini gerçeğe dönüştürmek için yaratıldı. Bu özel yolculuk tüm motosikletseverlere Africa Twin ile gidebilecekleri yerleri ve yaşayabilecekleri eşsiz deneyimleri gösterecek. İlki düzenlenen bu etkinliğe biz de Honda Türkiye olarak katılıyoruz ve tüm macerayı yakından takip ederek paylaşacağız’ dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir