3 Şerit

Yamaha’dan NMAX 155 kazandıran yarışma!

Biraz gizem, biraz heyecan ve keyfin yanında İstanbul’un bir çok noktasına gizlenmiş şifrelerin peşinden koşarken, şehri keşfetmeye ve yeni NMAX 155 kazanmaya ne dersiniz?

Görev peşinde koşmak, sınırları zorlamak, bilgiyi ölçmek ve en sonunda yepyeni bir motosiklete kavuşmak ister misiniz? Yamaha Motor Türkiye tarafından düzenlenen “NMAX Benim Olacak” yarışması, İstanbul’un tarihi semtlerini keşfe çıkartacak keyifli bir rota çizerken, Yamaha’nın Urban Mobility ailesinin en yenilerinden NMAX 155 kazanma fırsatı da sunuyor. Bunun için ilk adım www.nmaxbenimolacak.com sitesine girip yarışmaya kaydolmak…

Özgür ruhlu, meraklı, keşfetmeyi sevenler Yamaha’nın “NMAX Benim Olacak” yarışması ile kendilerini 9 gün boyunca heyecan verici bir temponun içinde bulacaklar. 17 Mayıs tarihinde başlayacak ve 28 Mayıs tarihinde Yamaha Riding Academy’de gerçekleşecek final ile sona erecek yarışma sonunda 1 kişi yeni NMAX 155 kazanacak.

Katılımcılar nmaxbenimolacak.com sitesinde profil oluşturarak yarışmaya dahil olacak. Daha sonrasında sitede her gün verilecek görevler yerine getirilecek ve siteye yüklenecek. İstanbul’un farklı noktalarında verilecek farklı görevler tamamlanarak en sonunda yarışmacılardan tüm parçaları birleştirilmesi istenecek. 9 etap ve 9 ipucunu birleştirenler arasından en yüksek puana sahip 10 kişi finale katılmaya hak kazanıyor. 12. günün sonunda gerçekleşecek finalde 1 kişi yeni 2017 model NMAX 155’i kazanacak. Ayrıca finale kalan yarışmacıları sürpriz hediyeler bekliyor.

Yamaha Motor Türkiye’nin düzenlediği bu keyifli ve eğlenceli yarışmaya motosiklet kullansın ya da kullanmasın 18 yaş üstü herkes katılım sağlayabilir. Motosiklet pazarına sunduğu birbirinden güzel modellerle motosiklet severlere keyif ve heyecan yaşatan Yamaha, yarışma ile bir ilke imza atarak, yeni motosiklet tutkunları yaratmayı hedefliyor. Şehir içi kullanımı artırmayı ve motosikleti bir yaşam tarzı olarak benimsetmeyi amaçlayan marka, motosikleti günlük yaşamın içine dahil ediyor.

Günlük ulaşımdan fazlasını sunan yeni NMAX 155…

Yamaha’nın Urban Mobility segmentinde yer alan NMAX 155, şehir yaşamında istediğiniz gibi hareket etme özgürlüğü verirken, yaşanılan şehri farklı bir açıdan görme şansı sunuyor. Şehir içi yolculuğa yönelik tasarlanan scooter, günlük ulaşım ihtiyacından çok daha fazlasını karşılıyor. NMAX 155, daha hızlı ulaşım ve daha heyecanlı geziler için her yönüyle sportif ve heyecan verici bir sürüş deneyimi yaşatıyor. NMAX 155 Mayıs ayı itibari ile Yamaha Motor Türkiye bayilerinde yerini alıyor.

Güçlü ve ekonomik yeni nesil Blue Core teknolojisi ile donatılan yeni NMAX 155, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan ve büyük başarı elde eden NMAX 125’in daha yüksek kapasiteli bir modeli. Aynı ailedeki 125cc’lik modelden daha yüksek performansa ve daha çabuk hızlanma özelliğine sahip olan NMAX 155, kullanıcılara daha fazla seçenek sunulmasını sağlarken Yamaha’nın büyüyen Urban Mobility serisini güçlendiriyor. Gücünü, Urban Mobility sınıfındaki tüm scooter’lar arasında en gelişmiş tasarımlardan biri olan, Blue Core teknolojisine sahip yeni geliştirilmiş tek silindirli, 4-zamanlı, sıvı-soğutmalı, 4-supaplı yakıt enjeksiyonlu motordan alıyor. Yüksek güç üretimi ve düşük yakıt tüketimi bu Blue Core teknolojisinin en belirgin özelliği… Blue Core teknolojisi, NMAX 155 sürücüsüne sadece daha iyi hızlanma ve maksimum hız sağlamakla kalmaz, aynı zamanda yakıt ekonomisini daha iyi hale getirirken, her yönden daha iyi sürüş deneyimi sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir