3 Şerit

LeasePlan Tıkla Kirala, yeni yüzüyle gaza basmaya hazır

 

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada 1.6 milyondan fazla araç filosunu yöneten LeasePlan’in ülkemizde internet üzerinden uzun dönemli araç kiralama platformu “Tıkla Kirala”, 3 yılda 1700 adetlik portföye ulaştı. 11 binin üzerinde üye sayısını aşan tiklakirala.com bu yıl yenilenen yüzüyle bu rakamı daha da artırmayı hedefliyor.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak 5 kıtada 32 ülkede 1,6 milyon adedin üzerinde araç filosunu yöneten LeasePlan’in ülkemizdeki internetten araç kiralama platformu Tıkla Kirala, 3 yılda toplam 2700 üzerinde kiralama sayısı ve 1.700 adetlik aktif portföy başarısına ulaşarak yenilendi.

LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, alanında ilk olan web-sitesinin 11 binin üzerinde üyesi olduğuna dikkat çekerek, “2012 yılında Türkiye’de bir ilk olarak lanse ettiğimiz online filo kiralama kanalımız tıklakirala.com müşterilerimizin filo kiralamalarını uçtan uca online olarak gerçekleştirmelerini sağlıyor. Müşteriler satış temsilcilerinin ilgilendikleri araç için teklif hazırlamasını beklemek yerine, istedikleri araç için anında teklif alabiliyorlar. Başta sona online olarak tasarladığımız www.tiklakirala.com sürecinde müşterilerimiz tüm sorularına web-sitesinde cevap buluyor, marka, model, km, vade, yakıt tipi gibi farklı kriterlerle arama yapabiliyor, sonuçları karşılaştırarak kararını verip, yine online olarak siparişini geçebiliyor” dedi. Filo kiralama dünyasında dijital bir atılım olan tiklakirala.com web-sitesini yalınlaştırarak yenilediklerinin altını çizen Oktay, “Sunduğumuz online deneyimi mükemmelleştirmek, müşterilerimize davranışlarına göre tavsiyeler ve sadakat programları sunan bir yapı kurmak için ayrıca çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir