3 Şerit

Ford, bisikleti ile gözleri üzerine topladı!

Otomobil üreticileri yakın zamanda iki tekere de yoğunlaşmaya başladılar. Bunun en önemli örneklerinden bir tanesi bisiklet sporuna yakınlığıyla bilinen Çek üretici Skoda. Şimdilerde ise Ford’da bisiklet konusunda yeni atılımlar yaparak otomobilin yanı sıra iki tekerelekte de iddialı olduğunu ortaya koyuyor. 
Trafik problemiyle savaşan ülkelerde alternatif çözümler aranmaya devam ediyor. Yakıt tüketimleri, fiyatları, ulaşım için harcanan zaman göz önüne alındığında bisiklet ciddi bir alternatif oldu. Bunu fark eden otomotivciler bisiklete yönelmeye başladılar ve ortaya değişik sonuçlar çıkmaya başladı. İşte karşınızda Ford, belirli noktaları hava ile şişebilen, katlanılabilir bisikleti.

Ünlü araba firması Ford, bisiklet tutkunları için yeni bisikletini duyurdu. Taşıma amaçlı tasarladığı bisikletin yalnızca tekerlekleri değil, aynı zamanda kendisi de şişme. Anlayacağınız Ford, şişme bisiklet geliştirerek taşıma olaylarını çözmeyi hedefliyor.

Bisiklette sabit bir direksiyon bulunuyor, ancak normalde metal olan kadro bölümü tüpler şeklinde şişirilebilir bölümlerden oluşuyor. Sele, pedal, vites sistemleri için daha alternatif bir çözüm bulamamış olsa da bu inebilen ve katlanabilen bisiklet ne kadar tercih edilir bilemiyoruz. Şimdilik Türkiye pazarı için bir bilgi bulunmasa da bisiklet severlerin ilgisini oldukça fazla çeken bir model.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir