3 Şerit

Yılın en hızlısı Şampiyonlar Şampiyonası’nda belli oluyor

Türkiye’nin otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotu  18-19 Mart tarihlerinde farklı kategorilerden 48 sporcunun kıyasıya mücadelesi ile İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde düzenlenecek olan Şampiyonlar Şampiyonası yarışında belli olacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu  tarafından Opel Türkiye, Spor Toto ve Petlas destekleriyle düzenlenecek organizasyon, 18 Mart Cumartesi günü 10:00-15:00 saatlerinde düzenlenecek sıralama turlarıyla start alacak. Volkicar yarış otomobilleri ile piste çıkacak pilotlar arasından en hızlı 16 isim, 19 Mart Pazar günü Opel Corsa OPC yarış otomobilleri ile elemelerde yarışmaya hak kazanacaklar. 10:00-16:00 saatleri arasında ikili eşleşmeler şeklinde koşulacak olan finaller sonunda 2016 Şampiyonlar Şampiyonu belirlenecek.

15 yıllık bir aranın ardından düzenlenen organizasyon, drift gösterileri, motosiklet akrobasi gösterileri, Red Bull ralli simülatörü ve Retro Rally Sergisi gibi etkinlikler ile renklenecek. İskender Atakan, Cem Hakko, Volkan Işık ve Serkan Yazıcı gibi eski şampiyon pilotlar da piste çıkarak renk katacaklar.

Ayrıca ücretsiz olarak izlenebilecek şampiyona kapsamında, 2 gün boyunca izleyenler arasından belirlenecek şanslı isimler, drift pilotlarının sağ koltuğunda unutulmaz bir deneyim yaşamaya hak kazanacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir