3 Şerit

Ducati Scrambler ailesine iki yeni model!

Ducati Scrambler ailesine eklenen iki yeni üye, Ducati Scrambler R/T ve Essenza İtalya Verona’da gerçekleştirilen Motor Bike Expo 2017’de tanıtıldı… 

Anvil Motociclette ve South Garage tarafından tasarlanan iki yeni Scrambler modeli İtalya’daki fuara damgasını vurdu. Ducati Scrambler R/T ve Essenza modelleri, Motor Bike Expo 2017’de en dikkat çeken modellerden olmayı başarırken; Essenza fuarın en iyisi (Best in Show) ödülüne layık görüldü. 

Genel Scrambler anlayışına uygun olarak retro bir tasarıma sahip olan, 70’li yılların ruhunu yansıtan ve Anvil Motociclette tarafından tasarlanmış olan Ducati Scrambler R/T Special modeli, hem günümüzün moda anlayışını hem de geçmişten günümüze kadar uzanan Ducati ruhunu bir arada sunmayı amaçlayan bir model olarak dikkat çekiyor. Sonundaki R/T takısı ise 70’lerde tasarlanan Ducati R/T (Road and Track) yani yol ve pist anlamına gelen modelinden esinlenerek konmuş.

Scrambler_Essen_a_01Scrambler Essenza, South Garage imzasını taşıyor ve Cafe Racer görünümüne sahip bir Ducati Scrambler modeli olarak dikkat çekiyor.  Geleneksel yarışçı ruhuna bağlı kalarak tasarlanmış Essenza, Akdeniz yaratıcı ruhu ile bir araya gelerek ortaya çıkartılmış. Essenza ismi ise İngilizce; essence (Esans) kelimseinden geliyor ve Milano merkezli South Garage takımının yaratıcılığının dayandığı ruhu yansıtmayı hedefliyor. Modern, yeniden yaratılmış başarılı bir el işçiliğine sahip bir motosiklet ortaya çıkartmak için South Garage ekibi başarılı bir çalışma gerçekleştirmiş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir