3 Şerit

Castrol Ford Team Türkiye, takımlar şampiyonasında farkı açtı!

 

Castrol Ford Team Türkiye, 3-4 Eylül’de düzenlenen Eskişehir Rallisi’nde de yine podyum başarısı göstererek takımlar şampiyonasında puan farkını açarak liderliğini sürdürdü. Doğum gününde etaplara çıkan Orhan Avcıoğlu, co-pilotu Burçin Korkmaz ile genel klasmanda 2. oldu ve önemli bir başarıya daha imza attı. Kendi evinde yarışmanın avantajını kullanan ve takımın genç pilotlarından Buğra Banaz ise Fiesta R2T’siyle kendi sınıfının en üst basamağında yer alma başarısı gösterdi.

Castrol Ford Team Türkiye, iki cephede birden sürdürdüğü mücadelesine 3-4 Eylül tarihleri arasında Eskişehir’de devam etti. Orhan Avcıoğlu – Burçin Korkmaz ikilisi Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağı olan Eskişehir Rallisi’nde, genel klasmanda 2. olarak podyuma çıkma başarısı gösterdi. Hali hazırda takımlar şampiyonasında lider konumda olan Castrol Ford Team Türkiye, bu sonuçla rakipleriyle arasındaki farkı bir adım daha ileriye taşıdı.

Buğra BanazFord Otosan’ın İnönü Kamyon Fabrikası’nın da bulunduğu Eskişehir’de evinde mücadele etmenin avantajını kullanan Castrol Ford Team Türkiye’nin genç pilotu Buğra Banaz ise başarısıyla dikkatleri üzerine çekti. Genç pilotlar klasmanında Fiesta R2T’si ile sınıfını açık ara farkla lider bitiren Buğra Banaz, Castrol Ford Team Türkiye’nin geleceğe pilot yetiştiren bir okul olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Öte yandan Eskişehir Rallisi’nde gösterdiği başarılarla geride bırakan Castrol Ford Team Türkiye, yeniden Avrupa Şampiyonası’na odaklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir