3 Şerit

Toyota Hilux yine zirvede

 

Doğanın çetin şartlarıyla baş ettiği kadar şehir yollarında da ilgi çeken SUV konforu ve sürüş keyfini sunan pick-up modellerinden birisi olan Toyota Hilux Türkiye’de de zirveyi bırakmıyor.

Ocak-Haziran dönemini kapsayan süreçte toplamda 2 bin 55 adetlik satışla segmentinde lider konumda bulunan pick-up’ı Hilux, yılın ilk 6 ayındaki satış performansı ile “Türkiye’de de yılın en çok satan pick-upı” olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 8’inci jenerasyonu ile 2015 Ekim ayında satışa sunulan Hilux, ilk ayda 727 adetlik satışıyla, 2009 yılından bu yana 1 ayda en çok satılan pick-up olma başarısını da göstermişti.

1468405091_Yeni_Hilux_3Hilux, üretimine başlandığı 1968 yılından bu yana tüm dünyada 18 milyondan fazla satış adedine ulaşarak erişilmesi zor bir başarıya da imza attı. Yüzde 23,1’lik pazar payıyla Toyota Hilux, Avrupa’da da en çok satan pick-up modeli olarak liderliğini koruyor.

Yenilenen tasarımıyla yollarda olan Hilux, üst düzeydeki üretim kalitesi, daya14nıklılığı ve güvenilirliğine SUV konforunu da ekledi. Hilux, yeni tasarımıyla iddiasını ileriye taşırken, hem iş amaçlı hem de özel amaçlı kullanımlar için tercih ediliyor. Daha güçlü şasisi, güçlendirilmiş kasa bölümü, genişletilmiş 4×4 kapasitesiyle sınıfında büyük bir fark yaratmayı başaran Yeni Hilux, SUV tarzı kabini ve sürüş kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir