3 Şerit

Bisikletliler Derneği ile iftardan sahura pedal çevirmeye

Bisikletliler Derneğinin düzenlediği geleneksel iftardan sahura bisiklet gezisi bu yıl ikinci organizasyonunu Kadıköy – Kartal – Kadıköy arasında 25 Haziran Cumartesi akşamı gerçekleştiriyor.

Bu sene 25 Haziran Cumartesi günü saat 22.30’da Kadıköy Atatürk Anıtı önünde buluşulup gerçekleştirilecek olan ve geleneksel hale gelen iftardan sahura bisiklet gezisine geçen seneye göre daha fazla katılım olması bekleniyor. Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan organizasyonda bisiklet severlerle iftar yemeğinden sonra spor yapılması planlanırken istenilen tek şart kask takılması. Kasksız gelecek olan katılımcılar gruba dahil gece sürüşüedilmeyecekler. 18 yaşından küçük katılımcılar aileleri ile bu keyifli tura katılabilirler. Bu gezi gece sürüşü olacağından elbette ki ön ve arka farların bulunması zorunlu birde Bisikletliler Derneğinin zorunlu tutmadığı ama gece sürüşlerinin olmazsa olmazı reflektörlü yelek giyilmesi rica olunur.

Bu gece sürüşü 20 km gidiş 20 km geliş olmak üzere 40 km olacak. Güvenlik amaçlı sürüş boyunca çift kulaklık kullanılmaması ve grup sorumlularının geçilmemesi, uyarılarına dikkat edilip uyulması rica ediliyor. Gezi boyunca ihtiyaç sahiplerine teknik destek sağlanacaktır. Molalarda ise ikramlar olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir