3 Şerit

Rolls-Royce Dawn Türkiye’de

Rolls-Royce Motor Cars, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen bir etkinlikle Dawn’ın uzun bir zamandır beklenen lansmanını kutluyor. Araç, Türkiye’de ilk defa bugün Boğazın kıyılarında müşteriler ve marka uzmanları için sergilendi.

Dawn, Rolls-Royce Silver Dawn’ın 1940 ve 1950’lerdeki zarif ve zamana yenik düşmeyen üstü açık otomobillerinden ilham alıyor. Dawn, dünyadaki en eşsiz üstü açık araç deneyimini sunmayı amaçlayan bir otomobil. 

Açıldığında Dawn’ı dünyanın üstü açık en sessiz otomobili yapan çok katmanlı, açılır kapanır kumaş bir tavana sahip, Rolls-Royce Motor Cars ailesinin dördüncü özgün modeli olan Dawn, gücünü 6.6 litre çift turbo beslemeli V12 güç ünitesinden alıyor. 

Rolls-Royce Motor Cars´ın Bölge Satış Müdürü Robert Barnes, “Bu ödüllü convertible, cazibeli lüksün, stilin ve güzelliğin somut bir örneğidir. Onu kısa bir zaman içinde rahatlatıcı bir gün batımının keyfinin çıkarken Istanbul’da ve Akdeniz’in muazzam bir güzelliğe sahip sahil yollarında görmek için artık sabırsızlanıyoruz”, dedi.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul, İstanbul şehrini Kişiye Özel Ismarlama programının özellikleriyle de buluşturdu. Ismarlama yoluyla kişiselleştirme hizmeti, müşterilere kendi parmak izleri kadar benzersiz bir otomobil oluşturma imkanı tanıyor. 2015 yılında satılan Rolls-Royce otomobillerinin %90’ınından fazlası, bu Kişiye Özel Ismarlama hizmetinin bazı elemanlarını içermekte.

Dawn lansmanına özel bir katkıda bulunması adına Rolls-Royce merkezinden gelen bir ahşap uzmanı, Goodwood imalat fabrikasında uygulanan ince işçiliği göstererek tanıttı.

Yeni Rolls-Royce Dawn’ın teslimatları birkaç hafta içinde başlayacak.

dawn haber içi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir