3 Şerit

Clio makyajla güzelleşti

Dördüncü nesil Clio’nun satışa çıkışının üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti ve Renault, modeli rakipleri karşısında güncel tutmak adına bir dizi güncellemeye gidiyor. 

Üretiminden günümüze kadar toplam 13 milyon adet satılan Renault Clio, kapsamlı bir yenilenme operasyonu geçirdi. Markanın genel tasarım çizgisini koruyacak şekilde, Megane, Talisman ve Scenic’e benzer hatlara kavuşan otomobilde, yapılan değişiklikler ilk bakışta kendisini göstermiyor.  Geniş raydatör ızgarası, büyük marka amblemi ve krom yüzeyler fark edilen yenilikler olarak dikkat çekiyor. Ön ızgaradaki trapez formlu hava giriş ızgarası, LED sürüş farları ve tasarımı değiştirilen stop lambaları da yapılan gençleştirme operasyonundan etkilenmiş. Dört yeni renk seçeneğinin eklendiği otomobilde ayrıca daha fazla kişiselleştirme opsiyonları da sunuluyor.

Yeni Clio’nun yeni renk seçenekleri, Intense Kırmızı, Titanyum Grisi, İnci Beyazı ve Demir Mavisi. Ayrıca yeni jantlar da opsiyon listesinde olacak.

SELECTION PRESSE - VERSION E3 - SELLERIE VELOURS ROUGE DRAP 22

Görsel değişiklikler dışında Clio’nun iç mekanında da yenilikler yapılmış. Üst sınıfta görmeye alışık olduğumuz malzemelere yer verilen otomobilde, kullanılan plastik ve krom detaylarla kalite hissi yükseltilmiş. Bu sayede dikkat çekici dış tasarımın içeride de devamı sağlanmaya çalışılmış. Eğlence ve bilgi sistemleri de gözden kaçmamış ve üç farklı opsiyon (Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution ve R&GO) kullanıcılara sunulacak.

Güncellenmiş Clio’nun yollara çıkışı için verilen tarih, 2016’nın son çeyreği.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir