3 Şerit

3.Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali başlıyor!

İlk kez 2014 yılında Bisikletliler Derneği tarafından gerçekleşen ve artık gelenekleşen Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali bu yıl 3. defa bisiklet severlerle buluşmayı bekliyor. Üstelik bu defa Kıtalararası Bisiklet Gezisi ile de bu festivali taçlandırmayı planlıyorlar.

Boğaz geçişİstanbul’un tarihini, turistik ve doğal güzelliklerini bisikletle keşfetmeyi ve İstanbul’da bisiklet kültürünü geliştirmeyi amaçlayan bu festivalde bisiklet severler gösteriler, yarışmalar ve daha bir çok etkinliklerle beraber güzel bir hafta geçirecekler.

Bu sene diğer senelerden daha farklı olarak festival için ön kayıt ve bağış istenmektedir. Yurt ve şehir dışından katılmak isteyen katılımcılar öncelikli olacaktır. Konaklamalı katılım 300 kişi ile sınırlı olacaktır. 18 yaşından küçük katılımcılar velileri ile katılabilirler.

Dünya Çevre Gününde Kıtalararası Bisiklet Gezisi

2001 yılından itibaren gerçekleşen Kıtalararası Bisiklet gezisi bu sene 8. kez gerçekleştirilecek. Köprü geçişi, Dünya Çevre Gününde 3.Uluslararası İstanbul Bisiklet Festivali kapsamında gerçekleşiyor. Bu geziye 10.000 bisikletlinin katılımı bekleniyor. Festivalin konaklamalı bölümüne katılamayan bisiklet severler ise hiç üzülmesin. Kıtalararası Bisiklet gezisine katılım ücretsiz olacak.

Bu güzel festivali kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Festival programları hakkında daha detaylı bilgileri ise Bisikletliler Derneğinin internet ve facebook sayfalarından edinebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir