3 Şerit

Küçük bisikletler ile büyük şovlar

Forum İstanbul’da bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Türkiye’nin en büyük macera festivali İstanbul Extreme Fest, nefes kesen şovlarla son buldu. Festivalde ‘bisikletin harika çocuğu’ lakaplı Hırvat Marin Rantes (21) yaptığı limit tanımayan performanslarıyla izleyicilere adrenalin dolu dakikalar yaşattı.

1464604788_Istanbul_Extreme_Fest__5_

Patende küçükler büyüklerini aratmadılar

İzleyicilerin heyecan dolu anlar yaşadığı gösterilerde yapılması güç birçok hareketi başarıyla tamamlayan Marin Rantes seyircilerden geçer not aldı. Büyük bir ilgiyle izlenen şovlar gün boyu adrenalini yükseltmeye devam etti.

Ekstrem spor tutkunlarının 10 bin TL’lik ödül için ter döktüğü Sokak Sporları Yarışması’nda küçükler de performanslarıyla büyükleri aratmadı. BMX (rampa), skate-board (kaykay) ve in-line skate (paten) tutkunları izleyiciler önünde yaptıkları gösterilerle jüriyi etkileyeme çalıştı.

1464604740_En_gen___sporcu___smail_Emre_Dalg_____12_ya____nda

BMX (rampa) kategorisinde yarışan küçükler yaptıkları hareketlerle göz doldurdu.

BMX’te Arif Gül, skate-board’da Adem Ustaoğlu, in-line skate’te İlker Aydilek birinci oldu.

Paraşütle atlama, bungee jumping, X-Treme Küp; güç, hız ve zekaya dayalı X-Treme Challange macera parkuru gibi adrenalin dolu aktivitelere ev sahipliği yapan ‘İstanbul Extreme Fest’, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de İstanbullulara adrenalin dolu bir hafta sonu yaşattı.

1464604730_Istanbul_Extreme_Fest__4_

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir