3 Şerit

Bajaj Avenger yollara çıkıyor

İlk olarak İstanbul Moto Bike Expo’da Türk tüketicisinin beğenisine sunulan Bajaj Avenger 150, şimdi yollara çıkmak için hazır. Bajaj’ın yeni modeli satışa sunuldu…

Bajaj, Avenger ile yeni bir sınıf açmayı hedefliyor.

Dünyanın 3. En büyük motosiklet üreticisi Bajaj’ın ‘Comfort Cruiser’ sınıfındaki motosikleti Avenger, Bajaj bayilerinde satışa sunuldu.

Motosiklet tutkunları tarafından özel bir sınıf olarak tanımlanan ‘Comfort Cruiser’ sınıfı motorlar, diğer motorlara göre daha konforlu olması, kullanıcılarının önceliklerinin hız değil sürüş keyfi ve konforu olması, artçı yolcular için diğer motorlara göre çok daha rahat olması ve uzun yol için ideal olup kullanıcısını yormaması, tercih nedenleri arasında gösteriliyor.

Bajaj kalitesi ile Türkiye pazarına sunulan Avenger modeli, ‘Comfort Cruiser’ ile yeni bir sınıf açarken, günlük kullanımın yanında keyif sürüşü için de ideal bir model olarak dikkat çekiyor.

“Avenger ile yeni bir sınıf açıyoruz”

Bajaj Auto Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Ekrem Ata, satışa sundukları Avenger Street 150 modeli ile Comfort Cruiser’ olarak yeni bir sınıf açtıklarını belirterek “Bajaj model yelpazemizi Avenger Street 150 ile 9 adede çıkardık. Motosiklet sektörünün tüm segmentlerinde var olmak ve tüm taleplere cevap vermek istiyoruz. Satışa sunduğumuz Avenger modelimiz ile açtığımız ‘Comfort Cruiser’ sınıfında büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Motor tutkunları, aradıkları tüm özellikleri Avenger modelimizde fazlasıyla bulabilecekler” dedi.

Avenger, Türkiye pazarında 6.790 TL tavsiye edilen fiyatı ile satışa sunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir