3 Şerit

İstanbul Boğazı’nda rekora atladı

Dünyada ekstrem sporların ve adrenalini yüksek aktivitelerin sponsorlarından olan enerji içeceği Rockstar, Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinlik ile büyük heyecan yaşattı. Dünyaca ünlü FMX (serbest motokros) sporcusu Freddy Peters İstanbul Boğazı’nda iki gemi arasından 21 metrelik mesafede yaptığı cı başarıyla gerçekleştirdi.

Enerji içeceği markası Rockstar, nefesleri kesen bir etkinlikle İstanbul Boğazı’nda heyecan1464164603_Freddy_Peters_3 dolu dakikalara ev sahipliği yaptı. Rockstar’ın daveti ile Türkiyeye gelen dünyaca ünlü FMX sporcusu Freddy Peters, tarihi yarım ada manzarasına karşı yaptığı dünyada ilk kez başarıyla gerçekleştirilen gemiden gemiye atlayışı ile nefesleri kesti. Almanya Motokros Şampiyonu Freddy Peters, İstanbul Boğazı’nın muhteşem güzellikleri ve tarihi yarım ada manzarasına karşı bir ilke imza atmış oldu. Aralarında yirmibir metre mesafe olan bir gemiden diğerine motosikletiyle nefesleri kesen bir atlayışı başarıyla gerçekleştirdi. Bu atlayış sırasında çok heyecanlandığını belirten Peters, ekstrem sporlara verdiği destek için Rockstar’a teşekkür etti ve Rockstar aracılığı ile dünyada bir ilke imza attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.1464164604_Freddy_Peters_2

2013 senesinde Türkiye’de lansmanı yapılan Rockstar, dünyada aksiyon, motor sporları ve müzik alanlarına yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Amerika’nın en çok satan gazlı içecek markalarından biri olan Rockstar 20’den fazla spor dalında 250 profesyonel sporcuya destek veriyor.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir