3 Şerit

TEMSA gözünü İngiltere pazarına dikti!

Zorlu ABD pazarında ve otobüs üretiminin anavatanı Almanya’da büyük başarılara imza atarak her iki ülkede de 1000’li rakamlara koşan TEMSA, şimdi gözünü İngiltere pazarına dikti. TEMSA, İngiltere’nin önde gelen taşıma şirketleri BM Coach, Cali Tours, Banstead Coach, Lynns Stephen Offord Coaches’a toplam 11 adet HD 12, 5 adet MD9 teslimatı gerçekleştirdi.

Ürünlerini 66 ülkeye ihraç etme başarısını gösteren TEMSA, zorlu pazarlarda adından söz ettiriyor. ABD pazarında ve Almanya’da 1000’li adetlere koşan TEMSA’nın yeni hedefinde şimdi İngiltere var. Şu ana kadar 200 TEMSA aracının hizmet verdiği İngiltere’de teslimatlarla buradaki pay giderek artıyor. TEMSA düzenlenen etkinliklerle bayisi Arriva Bus & Coach aracılığıyla 4 operatöre HD 12 ve MD9’dan oluşan toplam 16 otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

1462358093_BM_10Londra merkezli BM Coah’a 5 HD 12, 1 MD9

Londra’nın en prestijli taşımacılık şirketleri arasında yer alan BM Coach şirketine düzenlenen törenle otobüsler teslim edildi. Törene TEMSA Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Acar Kocaer, TEMSA İngiltere Bölge Müdürü Deniz Çetin, TEMSA bayisi Arriva Bus & Coach Genel Müdürü Steve Hodkinson, İş Geliştirme Direktörü Alan Dale, Pazarlama Müdürü Laura Finingan, Satış Müdürü Steve Fletcher ve BM Coach’un sahibi Bala Suresh ve şirket çalışanları katıldı.

 

TEMSA, mutlu insanların çalıştığı bir kurum

BM Coach’un sahibi Bala Suresh,TEMSA marka otobüsleri tercih nedenlerini ise şu şekilde açıkladı: “Yenilikçi bir üretici arayışı içindeydik. Arriva ile yıllardır çok iyi bir ilişkiye sahibiz. İlk aracımızı da Arriva’dan aldık. Genelde DAF motorlu araçları tercih ediyoruz. TEMSA ile ilk tanışmamız Adana’daki fabrika ziyareti ile gerçekleşti. Orada bizim özel isteklerimize karşı gösterdikleri hassasiyet ve hızlı dönüşler bizi çok etkiledi. Bizimle iletişime geçen insanlar işlerini seven ve ürettikleri ürünlerin de arkasında duracaklarını bize gösteren mutlu insanlardı. Mutlu insanların çalıştığı bir kurumun başarı elde etmesi de çok kolay zaten.” Suresh, yeni araç yatırımlarında da tercihlerinin TEMSA olacağını da vurguladı.

 

İngiltere pazarında hedefler büyük1462358091_BM_4

BM Coach şirketinin 2007 yılından bu yana seyahat hizmeti verdiğini ve aile şirketi olmasına rağmen kurumsal bir kimlik yapısı ile yönetildiğini belirten TEMSA Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Acar Kocaer, “Filosundaki araçlar üst sınıf segment araçlar. Toplam 27 adet aracı var. Son derece sıkı bakım yapan ve güvenlik önceliği olan bir şirket. BM Coach’un araç tercihleri çevre operatörler tarafından da dikkatlice takip ediliyor” dedi.

TEMSA’nın uluslararası pazarlarda ürün kalitesi ve yapılanma ağı ile başarı çıtasını hep daha yukarıya taşıdığına dikkat çeken Kocaer, “Dünyanın en zorlu pazarı olarak adlandırılan ABD’de 1000’li rakamlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Otobüsün anavatanı olarak adlandırılan Almanya pazarında da başarı çizgimiz büyüyor ve o pazarda da 1000’li rakamlara doğru koşuyoruz. İngiltere pazarı ise sağdan direksiyonlu ürünler sunabilmemiz ve bu ürünlerin giderek seyahat şirketleri tarafından tercih edilir hale gelmesi bizim için çok önemli. Şu anda İngiltere yollarında 200 otobüsümüz hizmet veriyor. Burada ilk etaptaki hedefimiz de yine ABD ve Almanya’da olduğu gibi 1000’li rakamlara koşmak. Bunun çok zaman alacağını da düşünmüyorum. Çünkü çok güçlü ve başarılı bir bayimiz var. Arriva’nın da desteği ile TEMSA, İngiltere pazarında da çok önemli yerlere gelecek. Bu teslimat sürecinde sağladıkları katkılar nedeniyle bayimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

TEMSA sorunsuz araçlar üretiyor1462358092_BM_6

Arriva Bus & Coach Genel Müdürü Steve Hodkinson, TEMSA HD 12 veya M9 araç satışı yaptıkları şirketlerden hiçbir şikayet almadıklarını belirterek, “Hizmet sürecinde firmalar sorun yaşamadıkları için çok mutlular. Taşıdıkları yolcuların da konfor düzeyinden mutlu olduklarını ifade ediyorlar. TEMSA ile kalıcı bir şekilde büyüme hedefimiz var” dedi. Hodkinson, Birmingham NEC Fuarı öncesinde 10 kişilik müşteri ve basın grubu ile Adana fabrikasını ziyaret edeceklerini de sözlerine ekledi.

Cali Tours’a 5 HD12 ve 3 MD9

Cali Tours Londra merkezli bir turizm şirketi. Filosunda 5 HD 12 ve 3 MD9 olmak üzere toplam 14 araç bulunuyor. Şirket sahibi Max Cali, TEMSA ürünlerinin hizmet sürecinde hiçbir sorun çıkarmadığı ve araçların konfor düzeyinden memnun olduklarını belirtti.

Banstead Coach’a 1 HD 12

Filosunda 15 adet otobüsü bulunan şirket çok köklü bir geçmişe sahip. 65 yıllık şirket Wimbledon Turnuvası’nın 40 yıldır kontratlı taşımasını yapıyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen CPT Rally (Confedaration of Passenger Transport)’de HD 12 ile Top Standard Coach ödülü aldılar. Şirket sahibi Matt Haynes, TEMSA araçları çok iyi arkadaşları olan Bibby’s ve York Pullman firmalarının tavsiyesi ile aldıklarını belirtti.

 

Lynns Stephen Offord Coaches’e 1 MD9

Filolarında 12 adet otobüs bulunuyor. Şirket sahibi Steven Offord, MD9 ürünü ilk kez TEMSA’nın Busworld Fuarı’nda sergilediği ürün gamından etkilendiğini ve yapılan görüşmeler sonucunda almaya karar verdiğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir