3 Şerit

Samsung ile akıllı telefon teknolojisi motosiklet camlarında

Önde gelen komünikasyon ve akıllı telefon üreticilerinden Samsung, şimdi motosiklet kullanıcıları için yeni bir akıllı cihaz teknolojisi ile geliyor. Akıllı rüzgarlık… 

Samsung-Smart-Windshield-4Samsung motosiklet kullanırken telefonundan vazgeçemeyenler için “Akıllı Rüzgarlık” teknolojisi ile büyük bir adım daha atıyor. Motosiklet kullanıcıları bu teknoloji sayesinde ellerini gidondan ayırmadan, telefonunu cebinden çıkartmadan motosikletin ön camında kimin aradığını görebiliyor, hatta “motosikletin üzerindeyim” şeklinde mesaj bile atabiliyor.

Elleri gidondan ayırmadan telefona ve navigasyona erişim

Motosiklet kullanıcılarının en büyük dertlerinden birisi motosiklet kullanırken telefona erişim veya yol bulamadıkları zaman navigasyon cihazına erişim. Samsung’un yeni akıllı teknolojisi ile motosiklet kullanıcıları yola çıkmadan önce telefonlarında gidecekleri yerin GPS lokasyonunu belirleyerek önlerindeki motosiklet siperliğinde yol tarifini görebiliyor. Bu teknoloji sayesinde kullanıcılar gözünü yoldan, ellerini gidondan ayırmadan motosiklet üzerinde hem kimin aradığını görebilecek hem de GPS sayesinde yolunu bulabilecek.

Henüz konsept olarak tanıtılan bu özellik, piyasaya çıktığında önemli bir talep görebilecek potansiyele sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir