3 Şerit

VW, Caddy Exclusive ile sınıfında fark yaratmayı hedefliyor

Caddy’nin en üst donanıma sahip yeni versiyonu Caddy Exclusive, yüksek konfor ve güvenlik özellikleriyle hafif ticariler arasında ön plana çıkmayı hedefliyor.

Volkswagen Ticari Araç’ın pazara sunduğu Yeni Caddy Exclusive, ilk bakışta tasarımındaki dinamik ve estetik detayları ile fark ediliyor. Bi-Xenon ve LED gündüz sürüş farların standart olarak sunulduğu Yeni Caddy Exclusive, karartılmış arka stop lambaları ve elektrikli katlanabilir yan aynalarıyla şık ve dinamik bir model görünümü sunuyor.

1460731887_Caddy_Exclusive_001Yeni Caddy Exclusive, güvenlik ve eğlence sistemleriyle beraber konfor donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Köşe aydınlatmalı ön sis farları direksiyonun döndüğü yöndeki sis farını yakarak önemli bir güvenlik sağlarken, geri görüş kamerası da park sırasında kolaylık sunuyor. Araç içindeki tüm eğlence ve ses sistemleri 6.33’’ Composition Media Radyo ile dokunmatik ekrandan kontrol edilebiliyor. Yeni Caddy Exclusive’de, sürücü ve ön yolcu koltuk ısıtma da yer alıyor.

Yeni güvenlik sistemleri

Yeni Caddy modellerinin tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan ‘Yorgunluk Tespit Sistemi’ sürüş hareketlerinde yorgunluk tespit ettiği anda sürücüyü yolculuğa ara verilmesi konusunda hem görsel hem de sesli olarak uyarıyor.

Yeni eklenen güvenlik sistemlerinden bir diğeri de ‘İkincil çarpışma önleme asistanı’. Yine tüm donanım seviyelerinde standart olarak sunulan sistem olası bir ikinci çarpışmayı önleme amacıyla ilk çarpışmadan sonra aracı frenliyor. İki bağımsız sensör sayesinde çarpışmanın derecesini algılıyor ve çarpışma yeterince kuvvetliyse aracı frenliyor ve hızını 10 km/s’ ye kadar düşürüyor. Frenleme esnasında sürücü aracın kontrolünü istediği zaman devralabiliyor.

2.0 lt TDI 102 PS motorla satışa sunulan Yeni Caddy Exclusive, 79 bin 950TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir