3 Şerit

İzmir’den Şenlik gibi kutlama; 23 Nisan İzmir Bike Party!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İzmir’de şenlik gibi bir kutlama; İzmir Bike Party!

İzmirliler 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 23 Nisan 2016 Cumartesi gününde İzmir sokaklarında rengarenk ve bir o kadar da eğlenceli kıyafetlerle bisikletliler görkemli bir geçiş töreni yapacaklar.

Peki nedir bu İzmir Bike Party? Öncelikli olarak şunu belirtmeliyiz ki bu bir bisiklet turu değildir! Yani bu bir spor etkinliği değil aksine bisikletin sadece bir yerden başka yere gitmeyi kolaylaştıran bir araç olarak kullanıldığı bir etkinlik. İyi de bunun eğlenceli tarafı nerede diye soracak olursanız ise cevabı sizlersiniz.

İzmir bike party

İzmir Konak Saat Kulesinde toplanılıp trafiğe kapatılmış caddelerden yavaş bir tempo ile Kültür Parka çocuklar ve yetişkinlerle beraber sürüş gerçekleştirilecek. Buraya kadar her şey normal ama esas işi ilginç yapan durum ise; bu bisiklet sürüşü çeşitli kostümlerle yapılacak. Elbette ki kostümle gelmek zorunlu değil ama çocuklara armağan edilmiş o günde çocuklarla beraber eğlenmek için bir masal kahramanı, çizgi roman kahramanı veya film kahramanı olduğunuzu hayal edin. Sokaklarda istediğiniz kostümle gezinebilme ve içinizdeki çocuğu diğer çocuklarla beraber mutlu etme fırsatını biz kaçırmayın deriz.

23 Nisan’da gerçekleştirilecek olan bu İzmir Bike Party için detaylı bilgileri facebookta bulunan etkinlik sayfasından ya da www.bisikletizm.com adresinden öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir