3 Şerit

Harley Davidson tırı Türkiye’de

Harley-Davidson Türk motorseverlere test sürüşü deneyimi sunuyor. Harley-Davidson tırı 23 farklı motosiklet modeliyle Türkiye’ye geliyor. Motosiklet tutkunları Harley-Davidson tırı sayesinde, tarz, fonksiyon ve ulaşılabilirliğin kombinasyonu olan modellerle tanışma ve Harley-Davidson’un Dark Custom tarzındaki liderliğini görme şansını elde edecekler. Aynı zamanda, en güçlü Dark Custom cruiser serisini inceleyebilecekler.

Harley-Davidson tırı 14 ülkeyi kapsayan turunun Türkiye ayağında nisan ayında İzmir ve Antalya’da yol almaya başlıyor. Ücretsiz test sürüşleri Mayıs ayında ise; İstanbul ve Ankara’daki motosiklet severler için devam edecek.

Amerikan motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, “Özgürlüğün Adresi Harley-Davidson” sloganıyla yola çıkan tır ile motosiklet tutkunlarına unutamayacakları bir deneyim sunacak. Harley-Davidson dev tırı, Harley-on-Tour Projesi’nin kapsamında 23 Nisan-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında Türkiye’ye geliyor. 2016 serisinden yepyeni modelleri de dahil olmak üzere 23 farklı modeli taşıyan tır, 23-24 Nisan tarihlerinde  İzmir, 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde Antalya’da, 7-8 Mayıs tarihlerinde Ankara’da ve 14-15 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da Harley-Davidson tutkunlarıyla buluşacak.

Harley-Davidson tırını ziyaret eden motosiketseverler, Harley-Davidson ruhunu deneyimleme, 2016 modelleri hakkında bilgi alma ve motosiklet ehliyeti ile  heyecan dolu bir deneme sürüşü yapma fırsatını elde edecek.

Harley-on-Tour tırındaki yeni modelleri görmek ve deneme sürüşüne katılmak isteyenler, önceden rezervasyon yaptırarak rüya gibi bir etkinlikte yer alma şansı yakalayabilecek.

Harley-on-Tour Rotası

Harley-Davidson İstanbul

14 Mayıs -15 Mayıs 2016 

Harley-Davidson İzmir

23 Nisan – 24 Nisan 2016 

Harley-Davidson Antalya

30  Nisan -1 Mayıs 2016 

Harley-Davidson Ankara

7 Mayıs -8 Mayıs 2016

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir