3 Şerit

Piaggio’dan elektrikli bisiklet

Piaggio Group’un uzun süredir üzerinde çalıştığı elektrikli bisiklet Piaggio Wi-Bike, havaların ısınmaya başladığı bu günlerde bisiklet kullanıcılarını tasarım ve teknolojinin mükemmel birleşimiyle tanıştırıyor.

1459173931_Piaggio_WiBike_5Piaggio Wi-Bike, pedalla çalışan bisiklet konseptinin ötesine geçerek kullanıcıların ihtiyaçlarını 360 derecede yorumluyor.  Piaggio Wi-Bike elektrikli bisiklet ile artık sadece ulaşım değil, bir yandan da modern ağlar üzerinden bilgi edinip paylaşım ve bisikletinizle yeni etkileşim biçimleri geliştirme imkanı sunuluyor.

PMP (Piaggio Multimedya Platformu) teknolojisi sayesinde, ultra gelişmiş manuel-mekanik araç arayüzüne sahip Wi-Bike ile dünyayla sürekli veri paylaşılabiliyor. Böylece bisiklet kullanıcısı her neredeyse bisikletiyle fiziksel, sosyal ve deneyim boyutuyla etkileşime geçme fırsatı buluyor.

1459173937_Piaggio_WiBike_6Şarjlı bisiklet ile yorulmadan sürüş imkanı

Sadece 3 saatte tam olarak şarj olabilen Piaggio Wi-Bike, çalışma şekli ve koşullarına göre ortalama 60 ila 120 km arası yol gidiyor.

Piaggio Wi-Bike benzersiz teknolojisiyle, park edildiğinde tamamen kullanım dışı bırakılabilmesiyle yüksek güvenlik içeren bir yolculuk deneyimi yaşatıyor.

Kullanıcılar Piaggio Wi-Bike’ı sağlık bilgilerini takip edebilecekleri ve kalp atışı ya da kalori yakma hedeflerine ulaşabilecekleri bir idman aracı olarak kullanabiliyor. Kullanıcı her idman turunun sonunda veya sadece sürüşünü tamamladığında, bu deneyime ilişkin bilgileri en yaygın sosyal ağlar üzerinden arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Piaggio Wi-Bike Türkiye’deki bisiklet severlerle Comfort Plus paketiyle buluşurken, Piaggio Wi-Bike’ın fiyatı KDV dahil 3.700 Euro.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir