3 Şerit

Ford Trucks ile her yükte birlikte

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, yeni marka sloganı “Her Yükte Birlikte”nin iletişim kampanyası kapsamındaki etkileyici filmini izleyicilerle buluşturdu.

FordTrucks_14355 yılı aşkın kamyon üretim tecrübesi ve müşteri deneyimi ile global pazarlarda ve Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren Ford Trucks, gönüllere hitap eden yeni reklam filmiyle gerçek duyguları konu aldı. Dikkat çeken bu yeni reklam filminde, ağır ticari sektörü için bir hikâye yaratılırken; bir tır şoförünün yol boyunca yaşadıkları ve hissettiği gerçek duygular etkileyici bir dille anlatılıyor. Filmin başrol oyuncusu gerçek bir kamyon sürücüsü ve filmde gerçek ailesiyle rol alıyor.

Prodüksiyonu Kala Film tarafından yapılan filmin çekimleri, İstanbul, Sakarya, Adana, Kayseri, Niğde olmak üzere 5 farklı şehirde, 70 kişilik bir ekip tarafından 8 günde tamamlanırken, yönetmen koltuğunda Fatih Kızılgök yer aldı.

Ford Trucks yeni sloganı Her Yükte Birlikte’nin iletişimini televizyon reklam filminin yanı sıra, gazete, radyo, dergi, outdoor, dijital ve sosyal medya mecralarında da yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir