3 Şerit

Yamaha Motor Türkiye’nin İstanbul’daki 7. bayisi açıldı

 

Türkiye’de 36 ilde toplam 71 bayi ile tüketicilerine ve takipçilerine ulaşan Yamaha Motor Türkiye’nin İstanbul’daki 7. bayisi “İstanbul Motosiklet”in açılışı gerçekleşti…

Satış, servis ve yedek parça hizmeti ile tüketicisine ulaşacak İstanbul Motosiklet’in açılışı

Yamaha Motor Türkiye Başkanı Masashi Ogawa, Yamaha Motor Türkiye Satış & Pazarlama Müdürü Nihat Çadırcı ve İstanbul Motosiklet İşletme Sahibi Metin Kurtyılmaz tarafından gerçekleştirildi.

_DSC0118Esenyurt Otoport AVM’de açılan İstanbul Motosiklet, Avrupa yakasının belli bir kısmından Trakya bölgesine kadar motosiklet ihtiyacını destekleyecek konumda yer alıyor. Toplam 1000 m² alanda hizmet veren Yamaha Motor Türkiye’nin İstanbul’daki 7. mağazası full line-up (her ürün gamında) bayilik hizmeti verecek. Tüm ürün gruplarının yer aldığı mağazada geniş aksesuar koleksiyonu da satışa sunuluyor.

_DSC0058Yamaha Motor Türkiye bu yıl ilk kez Eurosia Moto Bike Fuarı’nda sergilediği MT-25, MT-10, XSR700 ABS, VMAX 60th Anniversary, XV950 Racer ABS, FJR1300AE ve X-Max 250 IRON  MAX ABS  gibi öne çıkan motosikletleri satışa çıkardı. Tüm bu yeni modellerin de stoklar çerçevesinde satışa sunulacağı İstanbul Motosiklet, hem konumu hem  geniş ürün gamı hem de servis hizmeti ile  Avrupa yakasının bir bölümünde önemli bir ihtiyacı karşılamış olacak.

Yamaha Motor Türkiye son 5 yılda satışlarını 5 kat artırdı…

Türkiye’de 36 ilde toplam 71 bayi ile hizmet veren Yamaha Motor Türkiye, 2015 yılında trafik kayıtları baz alındığında yüzde 11 büyüme başarısına imza attı. Yamaha Motor Türkiye, satışını ve pazar payını her yıl artırırken 2015 senesinde 18.900 perakende satış adedine ulaştı ve satışlarını son 5 senede  yaklaşık 5 katına çıkardı. Pazar payı da 2.7’den 11.2’ye ulaştı. 2015 senesinde elde ettiği satış adediyle de Yamaha Motor Avrupa yapılanması içerisinde 4. sırada yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir