3 Şerit

Makyajlanan Forester Türkiye’de

Gerçek arazi karakteri ile spor otomobil kavramını harmanlayarak yorumlayan Subaru’nun ideal SUV’u Forester, yenilenen özellikleriyle Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilendi. Fuarda ilgi gören makyajlı Forester, Avrupa ile eşzamanlı olarak Türkiye’de satışa sunuldu. 

Sportif otomobiller yaratma konusunda uzun yıllarla dayanan bir deneyime sahip olan Subaru’nun “Confidence in Motion” mottosu ile tasarladığı ideal SUV Forester, makyajlı yüzüyle Cenevre Otomobil Fuarı’nda otomobilseverlerin beğenisine sunuldu. Geçtiğimiz yıl dizel motor seçeneğinin ürün gamına eklemesiyle beraber Türkiye’de üç motor versiyonu ile satışa sunulan Forester, daha da iyileştirilen özellikleri, yenilenen yüzü ve üstün performansı ile “Premium SUV” standartlarına ulaşıyor.

“İdeal SUV” Forester, yenilenen özellikleriyle aynı zamanda “Premium SUV”

Subaru yetkili satıcılarında satışa sunulan makyajlı Forester’da, yan camların  kalınlaştırılmasıyla kabinde hissedilen ses ve sarsıntı hissi önemli ölçüde azaltıldı. Ayrıca yepyeni bir süspansiyon sistemine de kavuşan Forester, sürüş konforunu en üst düzeyde yaşatmayı hedefliyor.

Forester’ı daha çekici ve iddialı yapan diğer yenilikleri arasında hafızalı sürücü koltuğu, ışıklı makyaj aynaları ve Adaptif LED Farlar (Steering Responsive Headlight) bulunuyor.  Forester’ın yeniden tasarlanan, daha güçlü aydınlatmaya sahip LED teknolojili ön farları ile birlikte standart olarak sunulmaya başlanan Adaptif LED Farlar, gece yolculuklarında görüş kabiliyetini arttırarak, daha güvenli bir sürüş sağlıyor. Adaptif LED Farlar’ın çalışma prensibinde ön farların içindeki optik eksenler, direksiyonun çevrildiği yöne göre sağa ve sola hareket ederek çalışıyor. Otomobilin gövdesi dönmeden önce farlar viraj içini aydınlatarak görüşü iyileştiriyor.

Tasarruf ve performansı bir arada sunan yenilikçi motorlar üreten Subaru’nun 2 litrelik yeni turbo dizel motoru, markanın vazgeçilmezi olan karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip, 148 HP gücünde CVT şanzımanlı versiyonu ile özellikle performans ve yol tutuşunda rakiplerini geride bırakıyor.

Forester, yeni görünümü ve artan renk seçeneğiyle farklılaşıyor

Mevcut renklerin dışında “Sepya Bronz” seçeneği de eklenen makyajlı Forester, yeni iç ve dış tasarımıyla daha modern bir görünüme kavuşuyor.

Forester dış tasarımında LED farlar, yeni ön tampon, ön ızgara, LED’li 3 boyutlu arka stop grubu, yeni 17 ve 18 inç jant tasarımlarıyla farkını ortaya koyuyor. İç tasarımında ise yenilenen kapı tutacakları, direksiyon simidi, parlak siyah iç kaplamalar, dolgu malzemesi güçlendirilmiş koltuklar ve yeni gösterge paneliyle sürücü ve yolcular için “Premium SUV” konforu sunmayı hedefliyor.

Forester’ın 2.0i Elegance versiyonu 129.990 TL, 2.0i Premium versiyonu 138.990 TL, 2.0XT Adventure ve 2.0D Premium versiyonları 159.990 TL’ye, 2.0D Sportif versiyonu ise 169,990 TL’lik satış fiyatları ile Subaru bayilerinde yerini aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir