3 Şerit

Renault’dan Cenevre Fuarı’nda iki dünya prömiyeri

Renault, Cenevre Otomobil Fuarı’nda iki dünya prömiyeri gerçekleştiriyor.Bunlardan ilki modern ve iddialı bir MPV olan yeni Scenic diğeri ise Megane Sport Tourer.

Renault 1996 yılında birinci nesil Scénic ile ilk çok amaçlı kompakt Van’ı (MPV) icat etmiş oldu. Bugün, yani aradan geçen 20 yıl sonra Renault bu kavramı yeniden tanımlayacak gibi gözüküyor.1456835363_Nouveau_Renault_SCENIC_4____Visualisation___RENAULT_Design

Yeni Scenic  sunduğu sürüş keyfinin yanında, aynı zamanda seyahat esnasında tüm aile bireylerine sunduğu konfor açısından da modern ve iddialı bir MPV.Scenic’in tasarımı  bu yeni modelin iddialı orantıları, tüm seride yer alan 20 inçlik jantlar ve bu segmentte daha önce görülmemiş  çift renk uygulaması ile alışılagelmiş MPV’lerden ayrı bir his veriyor.

Yeni Scenic, DNA’sına bağlı olarak tam bir aile otomobili.Önceki nesillerinin başarısında büyük rol oynayan modülerliği yepyeni bir düzeye taşıyor ve arka koltuklarda kullanılan One Touch Folding sistemi de dahil olmak üzere günlük araç kullanımını çok daha kolay hale getiriyor.

 

 

 

Bu arada, daha başka sürüş 1456835378_Nouveau_Renault_SCENIC_5____Visualisation___RENAULT_Designyardımcılarından oluşan kapsamlı bir listeye ek olarak yeni Scenic, Yaya Belirleme Sistemli AEBS’nin (Acil Durum Fren Destek Sistemi) standart olarak yer aldığı ilk kompakt MPV.Yeni Scenic aynı zamanda genelde bir üst segmentte kullanılan bazı özellikleri de bünyesinde barındırıyor: örneğin MULTI-SENSE teknolojisi, 8.7-inçlik ekranı ve renkli baş üstü ekranı ile birlikte R-LINK 2 gibi.. Modelin dördüncü nesli aynı zamanda elektrikli Hybrid Assist dizel motor ile de sunulacak.Yeni Grand Scenic yaz aylarından önce günyüzüne çıkacak ve her iki araç da yıl sonundan önce Avrupa’da satışa çıkacak.

 

1456835593_Nouvelle_Renault_MEGANE_Estate_GT_Yeni Megane Sport Tourer ve Yeni Sport Tourer GT

Renault, Cenevre Otomobil Fuarı’nda aynı zamanda yeni Megane Sport Tourer’ı ve yeni Megane Sport Tourer GT’nin dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. Üstelik modelin hatchback, GT ve GT Line versiyonlarının lansmanının üzerinden sadece iki ay geçtikten sonra.Yeni Megane Sport Tourer bir dizi bagaj düzenleme seçeneği sunan sezgisel, modüler bir iç mekânı, segmentinin en iyi yük uzunluğu ile bir araya getiriyor. Yeni Megane Sport Tourer GT büyük bir taşıma kapasitesine, dört tekerlekten manevra sistemli 4CONTROL teknolojisine ve Renault Sport imzası taşıyan bir stile sahip.Megane’ın bu iki versiyonu Eylül ayında satışa çıkacak.

 

Renault ZOE Swiss Edition1456835606_Renault_ZOE_Swiss_Edition

Avrupa’nın önde gelen elektrik motorlu otomobil markası olan Renault sıra dışı gövde rengi, Premium deri döşemeleri ve Bose® audio sistemi ile dikkat çeken ZOE’nin limited edition lüks versiyonu olan ZOE Swiss Edition’u sunuyor. Bu versiyon Avrupa çapında farklı isimlerle pazarlanacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir