3 Şerit

Suzuki G SX-S1000/A ve GSX-S1000FA modellerine Yoshimura etkisi

Suzuki, GSX-S1000/A ve GSX-S1000FA modelleri için Yoshimura kiti, yeni dizaynı ve özel olarak seçilmiş orijinal  aksesuarlarla birlikte bezenmiş yeni modellerini tanıttı.

Her iki özel sürümde Yoshimura R11 egzoz yanı sıra kök somunu direksiyon fişi yağ dolumu kapağı ve Yoshimura çubuk uçları zamanlama ile gelecek.

Diğer eklemeler, jant bandı, tank pad, yakıt kapağı trim, padok standı bobin, mat siyah kollar, topuk plaka, özel grafik kiti diğer GSX-S modelleri için de geçerli. Motosikletin selesi Sele ayak boyuna kaldırılabiliyor ve keskin hatlara sahip model bu tasarımı ile dikkat çekiyor. Her iki modelde de sele RRP parçası olarak müşterilere sunuluyor.

Mart ayından itibaren Suzuki’nin bayilerinde satışa sunulacak olan GSX-S1000 modelinin ABS’siz modeli İngiltere’de 9.799 Pound fiyatla satılıyor. ABS’li Yoshimura modeli ise 10.299 Pound olarak belirlenmiş. GSX-S1000FA versiyonu ise 10.699 Pound fiyattan satılıyor.

Suzuki GSX-S1000F modeli Türkiye’de 23-28 Şubat tarihlerinde yapılacak olan EurAsia Moto Bike Expo’da gösterilecek ve satışına başlanacak. Türkiye fiyatı ise henüz belli değil. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir