3 Şerit

Flaş gelişme! Torku Continental takımı yola devam mı ediyor?

Kapatılması gündeme gelen Türkiye’nin tek continental yani kıtalar arası bisiklet takımı olan Torku Şekerspor tekrar faaliyete mi geçiyor?

Yaklaşık 15 gün önce kapatılması gündeme gelenTürkiye’nin Manisaspor’un da kapatılmasından sonra kalan tek continental bisiklet takımı olan Torku Şekerspor maddi yetersizlikler gerekçesiyle lağvedilmiş Türkiye’de ki bisiklet sporuna gönül veren insanları üzmüştü.Tepkiler git gide büyüdü sporculara destek turları düzenlendi, Change.Org’da imza kampanyası açıldı.Hatta durum öyle bir hal adlı ki Torku ürünleri bisiklet severler tarafından alınmamaya başlandı.

Ancak bir kaç saat öncesinde yaşanan gelişme ile umutlar tekrar yeşerdi. Sosyal Paylaşım sitesi Facebook’ta Bisikletliler Derneği sayfasının yaptığı paylaşımda ”Torku Profesyonel takımı kaldığı yerden devam ediyor. Torku spor kulübü kapattığı Profesyonel Bisiklet takımı sporcuları ile yeniden sözleşme yapmak üzere Konya’ya davet etti.Hayırlı uğurlu olsun, destek veren herkese teşekkür ederiz.” bildirisi paylaştı.Resmi olarak bir açıklama yapılmazken bu bildiri ile umutlar tekrar yeşerdi. Detaylar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir