3 Şerit

Ducati, Motor Bike Expo’da 3 yeni özel Scrambler modelini tanıttı

Ducati, Scrambler ailesine 3 yeni model ekliyor. 22-24 Ocak tarihleri arasında İtalya’nın Verona kentinde gerçekleştirilen Motor Bike Expo’da Ducati Scrambler altyapısı ile geliştirilen, Peace Sixty2, Revolution ve Artika modellerini gün yüzüne çıkarttı. 

Ducati’nin Cafe Racer modeli Scrambler’ın ardından Verona merkezli çalışan Mr. Martini tarafından yaratılan yeni Scrambler altyapılı modeller fuarda ilk kez tanıtıldı. Bunlardan bir tanesi olan Peace Sixty2, 1960 yılında yaratılan modelinden çok daha yarışçı görüntüsü ile dikkat çekiyor. 1960’ların tasarım anlayışıyla ele alınan bu model, şık, yarışçı görünümü ile gözleri üzerine toplamayı başarıyor. Mr. Martini’nin tasarımı ile oluşturulan model, plastik-cam ön tasarımı, orijinal ön farlar ile bir araya getirilmiş. Gidon tasarımı, tek kişilik selesi, kuyruk tasarımı, Termignoni egzozu ve el yapımı deri selesi ile Peace Sixty2 kendine has bir tasarıma anlayışına sahip.Revolution_01

Scrambler Revolution, Milan merkezli Officine Mermaid tarafından tıpkı Sixty2 modeli gibi özel olarak tasarlanmış ve 17 inçlik ön jantı, özel işlemeleri ve çizgileri ile başarılı tasarımı ve mat siyah rengi ile yakışıklılığını ortaya koyuyor.

Artika_01Ducati Scrambler Artika, ise 1970’li yıllarında tasarlanan Ducati Pantah Ice projesinin günümüze uyarlanan versiyonu olarak dikkat çekiyor. Orijinali Borgo Panigale’deki Ducati Müzesi’nde bulunan Ducati Scrambler Artika, yeni modelinde orijinaline sadık olarak tasarlanan sportif sarı ve eski stil alüminyum işlemeleri ile mükemmelliği ortaya koyuyor.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir