3 Şerit

Karşınızda Maserati Cipollini Bond!

İtalyan otomobil markası Maserati ve bisiklet markası Cipollini bir araya gelerek bir yol bisikleti yarattı. Maserati Cipollini Bond, açık artırma ile satılarak gençler için tıbbi araştırmalara katkıda bulunacak.

Maserati_Cipollini_BOND_Road_Bike (3 of 6)Rouleur Classic’in açılış törenini kutlamak amacıyla Maserati, İtalyan bisiklet markası Cipollini ile bir araya gelerek türünün tek örneği olan bir yol bisikleti ortaya çıkarttı. Maserati Cipollini Bond, açık artırma ile satılacak.

Şov sırasında Mario Cipollini tarafından imzalanacak olan ve Maserati salonunun ortasında yerini alacak olan göz alıcı bisiklet 1952’den bu yana gençler için tıbbi araştırmalar yapan “Action Medical Research”e bağışlanmak üzere sessiz bir açık artırma ile satılacak.

Rouleur Classic davetlileri Maserati Salonu’nda gerçekleşecek olan gizli açık artırmaya www.championsofcyclesport.com adresinden de katılım gösterebilecekler. En yüksek teklifi veren kişi CycleSport Şampiyonları akşam yemeği sonrasında 26 Kasım’da açıklanacak.

Maserati_Cipollini_BOND_Road_Bike (4 of 6)Cipollini Bond yol bisikletinin kadrosu Maserati mavisi ve beyazı ile boyanarak, Rouleur Classic için özel olarak tasarlandı. Önde ve arkada Maserati’nin kırmızı logosu yer alıyor. Bu birliktelik stil konusunda öne çıkan iki İtalyan markasını bir arada toplamayı başarıyor.

Maserati Kuzey Avrupa Direktörü Peter Denton; “Maserati bisiklet birlikteliğini başlattığımızda amacımız bisiklet severleri markanın gelişimi ile ilgili birgilendirerek kendine özgü çekici bisiklet organizasyonlarında boy göstermekti. Cipollini ile gerçekleştirilen birliktelik doğrultusunda, sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmamız bu amacımızı destekleyen bir proje.”

Maserati_Cipollini_BOND_Road_Bike (1 of 6)Cipollini bisiklet markasının sahibi Mario Cipollini; “Böyle bir birlikteliği sağlamak, iki İtalyan markasını bir araya getirerek Rouleur Classic organizasyonu ile hayır kurumlarına bağışlanacak paraları yükseltmek iki marka için de çok önemli. Bu açık artırmanın kazananı çok özel ve yalnızca 1 tane olan bir bisiklet sahibi olarak oldukça şanslı bir kişi olacak.”

Bisikletin teknik verileri ise şu şekilde;

Kadro:                                            Cipollini Bond – Orta (54cm)

Groupset:                                          Ultegra 6800 Mechanical 11 Speed

Arka aktarıcı – short cage 11SPD

Kaset – 11-23 11SPD

Dişli – 172.5

Aynakol: Standard 53/39

Gidon borusu:                                    Ritchey WCS Logic II Alloy Handlebar (42cm)

Stem:                                               Ritchey WCS 4-Axis 44 Alloy Stem (100mm)

Sle:                                                   Selle San Marco Aspide Racing Saddle – Black

Gidon sargısı:                          Selle San Marco Presa Corsa Racing Handlebar Tape – Siyah

Jant seti:                                         Fast Forward F2A Alloy Clincher DT240 Wheelset

Lastikler:                                         Challenge Forte Race Clincher Road Tyre (120TPI) 25c

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir