3 Şerit

Harley tutkunları Open House etkinliğinde 2016 modelleri ile buluşuyor

Dünyanın köklü motosiklet ve motosiklet aksesuarları markalarından Harley-Davidson, 28-29 Kasım tarihlerinde İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya’daki bayilerinde gerçekleştireceği Open HouseTürkiye Etkinliği ile motosiklet tutkunlarını Harley ruhunu yaşayacakları etkinlikle yeni modelleriyle tanışmaya davet ediyor.

1447849459_MY16_SOFTAILHERITAGECLASSICMotosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson, 28-29 Kasım tarihlerinde İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya’daki bayilerinde düzenleyeceği Open House Etkinliği ile Türkiye’deki Harley severlere 2016’ın yeni modellerini tanıtacak. Etkinlikte, geniş performans aralığı ve seri boyunca yapılan stil iyileştirmeleri ile 2016 model serisinin öne çıkan üyeleri ilk kez Harley-Davidson meraklılarıyla buluşacak.

Etkinlikte,modern tasarımları ve yeni süspansiyonlar ile güçlendirilen Dark Custom önderliğini ortaya koyan yeni Iron 883™ ve Forty-Eight®, güçlü bir yapı ve son moda stili sunan sınırlı üretim,zengin cila ve etkileyici Screamin’ Eagle Twin Cam 110 motoru ile bütün bakışları üzerine çeken Fat Boy® S ve Softail Slim® S, Project RUSHMORE’un touring devrimi Road Glide® Ultra gibi pek çok yeni model İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya bayilerinde beğeniye sunulacak.

.

Fat Boy® S

Fat Boy® S

 Open House etkinliğinde ayrıca aksesuar ve parçalar ile motosiklet sürücülerine stil katan tasarımlarıyla Harley Davidson yeni sezon kış koleksiyonundan yeni ürünler de görücüye çıkacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir