3 Şerit

Markanın en çok yönlü modeli, yeni Honda Montesa 4RIDE

 

Evasion’ın piyasaya çıkışının üzerinden 25 yıl geçmesinin ardından Montesa Honda, yeni, çok yönlü modelini EICMA Fuarı’nda Milano’da sergilemeye hazırlanıyor.

006_4RIDE_YM16_898470. yılını kutlayan Montesa marka geçmişinin en büyük açıklamasını yapıyor. Cota 300RR’ın piyasaya çıkartılmasının yalnızca bir kaç ay sonrasında 4RIDE’ın açıklanması ile Montesa içlerinde Cota 4RT260 ve 4RT260 Factory’nin de bulunduğu toplamda 4 farklı modele ulaşıyor.

Yeni 4RIDE daha geniş bir kitleye ulaşmayı ve off-road konseptine yeni bir soluk katmayı hedefliyor. Bu yeni model, dağ, taş gezerken en yüksek konforu ve eğlenceyi bir arada sunmayı hedefleyen bir model olarak dikkat çekiyor.

Yeniliklerine rağmen 4RIDE modeli Montesa’nın klasik özelliklerini de barındırmaya devam ediyor. Geliştirilmiş 4 zamanlı teknolojisi, kendine özgü tasarımı ve kaliteli parçaları ile dikkat çekiyor. Tamamıyla Montesa Honda teknik ekibi tarafından tasarlanan ve Honda’nın Santa Perpeuta de Mogoda fabrikasında üretiliyor.

001_4RIDE_YM16_8919Cota 4RT260 baz alınarak tasarlanan ve geliştirilen 4RIDE modeli, macera severler için tasarlanmış, başarılı tepkileri, hafiflik ve çok yönlülüğü ön plana çıkartıyor.

Bunu yakalayabilmek için tamamen yenilenen vites oranları ve trial motorlardan daha geniş yapısı ile yüksek konfor sabit hız ve yüksek performans sunmayı başarıyor. Motosikletin ergonomisi de aynı amaçlar doğrultusunda geliştirilerek uzun sürüşlerde dahi en yüksek konforu, yüksekliği mükemmelleştirilen süspansiyonlar ile başarılıyor.

_MI_9786_ret2Rakipleri ile karşılaştırıldığında öne çıkmasını sağlayan bir diğer özelliği ise 4,4 litrelik yakıt tankı kapasitesi. Yakıt tüketiminin makul olması sayesinde de bu deposu ile 120 km gitmeyi başarıyor.

Honda Montesa 4RIDE 19 Kasım’da İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleşecek olan EICMA motosiklet fuarında sergilenecek.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir