3 Şerit

Bajaj Pulsar Adventure Sport Türkiye’de

Bajaj markasının Adventure Sport sınıfında yer alan Pulsar AS150 modeli, 6 bin 990 TL’lik özel fiyatıyla Türkiye’de de satışa sunuldu.  Bu yılın en çok beklenen motosiklet modelleri arasında yer alan Bajaj AS150, yüksek gücü ve atletik tasarımıyla yol ve arazi koşullarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış. Global anlamda özellikle genç sürücülerin büyük beğeniyle karşıladığı Bajaj Pulsar AS150, hafta içi iş koşturmacasının ardından hafta sonu macera peşinde koşanların ilk ve en ekonomik tercihi olmaya aday olarak Türkiye’de satışa sunuluyor.

Bajaj Pulsar AS150_1Dünyanın en büyük 3. motosiklet üreticisi olan Hintli Bajaj Auto’nun ülkemizdeki temsilcisi Kuralkan Holding tarafından geçtiğimiz yıl satışa sunulan Pulsar ailesi yeni modellerle büyümeye devam ediyor. Spor motosikletler arasında bu yılın en flaş modelleri arasında yer alan ve “Bajaj Pulsar Adventure Sport” adıyla da bilinen Pulsar AS150, spor ve macera sınıfındaki modellerin ideal birleşimini sunuyor. Atletik tasarımı ve güçlü altyapısıyla farklı yol ve arazi koşullarına meydan okumayı hedefleyen Bajaj Pulsar AS150, 6 bin 990 TL’lik özel lansman fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.

Bajaj Auto Uluslararası İş Birimi Başkanı Rekesh Sharma, Bajaj Pulsar Adventure Sport’un Türkiye’de satışa sunulmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Pulsar Adventure Sport AS150 özellikle genç sürücülerin en sevdiği modellerden biri olacak. Gün içerisinde şehirdeki ulaşım ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra hafta sonu gezileriyle etrafı keşfe çıkmak istediklerinde de aynı motosikleti kullanabilecekler. Bu yeni nesil motosiklet trafikteki pratikliğini, ihtiyaç durumunda sağladığı yüksek güçle birleştiriyor. Pulsar AS150, Bajaj kullanıcıların maceracı ruhunu yansıtan ve sosyal hayatlarında iz bırakmayı seven yönlerini ortaya çıkaran bir model.”

Bajaj AS150_3Dünya klasındaki çizgileri sınıfında benzeri olmayan performansla birleştiren Bajaj Pulsar AS150, kaslı grenajı ve daha büyük siperliğiyle uzun yolda rüzgar direncini azaltırken, çift borulu şasi ve tekli monoşok amortisörüyle yüksek hızlarda bile güvenli sürüş sağlıyor. Sağlam altyapısına uygun olarak çift bujili ve hava soğutmalı 4 supaplı DTSi teknolojili, 9500 devirde 17 HP güç üreten motorla donatılan Pulsar AS150, sınıfındaki en güçlü motosikletlerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Projektörlü ön farlarıyla sınıfında bir ilke de imza atan Bajaj AS150, kırmızı, siyah ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle tercih edilebiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir