3 Şerit

Yamaha Riding Academy, “Getir” kuryelerini eğitti

Türkiye’de az sayıda bulunan motosiklet eğitim kurumları arasında yer alan ve başarılı eğitimleri ile dikkat çeken Yamaha Riding Academy, bu kez Getir kuryeleri ile Autodrom’da eğitim gerçekleştirdi. 

İstanbul Tuzla’daki Autodrom pistinde yer alan eğitim merkezinde, Yamaha Riding Academy’nin profesyonel eğitmenleri tarafından verilen eğitimlerde; doğru ve güvenli motosiklet kullanımı, motosikletin özellikleri, sürüş yeteneklerinin artırılması, olası tehlikeler, engelleri tanıma ve ortadan kaldırma yöntemleri öğretildi. Yüz kişiden oluşan Getir moto kurye takımı Ekim ayı boyunca aldığı eğitimler sonunda güvenli sürüş sertifikalarının sahibi oldular.

Getir_MotoKurye_Egitim7Önce can güvenliği sonra ticaret

Getir kurucusu Nazım Salur moto kuryelerin can güvenliğinin ticari kaygılardan çok daha önemli olduğunu vurgulayarak, “Getir’in İstanbul’da hizmet verdiği noktalarda bir çok deposu var. Kuryeler bu depolardan normal hızda ve güvenli gitmek şartıyla ortalama 10 dakika uzaklıktaki müşterilere ürünleri götürüyorlar. Bu 10 dakikalık ortalamayı kuryelerimizin hızlı gitmesiyle değil sistemimizin doğru planlaması sayesinde başarıyoruz. Moto kuryelerimize 10 dakikada götürme ile ilgili hiçbir teşvik uygulamıyoruz ve gelecekte de uygulamayacağız. Her zaman önceliğimiz güvenlik! Bizim kuryelerimiz değil, sistemimiz hızlıdır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir