3 Şerit

Yamaha Motor Türkiye Başkanlık görevine Masashi Ogawa getirildi

 

1988 yılından bu yana Yamaha Motor’un Japonya başta olmak üzere Kanada, Amerika Birleşik Devletleri ve Hollanda’daki genel merkezlerinde çeşitli kademelerde yöneticilik görevini üstlenen Masashi Ogawa, bundan böyle Yamaha Motor Türkiye’de Başkanlık görevini yürütecek.

1965 doğumlu Masashi Ogawa, Japonya Kyoto’da bulunan Ritsumeikan Üniversitesi’nden mezun oldu. 2011 yılında Hollanda Yamaha Motor Satış ve Pazarlama Müdürü görevini üstlenmesiyle birlikte  tecrübelerini geliştiren Masashi Ogawa, Yamaha Motor Türkiye’nin Avrupa’daki konumundan oldukça memnun olduğunu belirtti.

Türkiye motosiklet sektörünün gelişmekte olan bir  pazar  olduğunu, hala doyuma ulaşmadığını vurgulayan Masashi Ogawa, “motosiklet pazarı büyüklüğü açısından bakıldığında Türkiye, Avrupa’da Fransa ve İtalya’nın ardından 3. sırada geliyor. Ancak gerek genç nüfus oranının artması gerek büyük şehirlerde trafik yoğunluğunun verdiği sıkıntılar sektördeki açığı canlı tutmakta. Kullanım oranlarına bakıldığında Türkiye’de 28 kişiye 1 motosiklet düşüyor. Motosiklet kullanımı ve yaşam felsefesini yaygınlaştırmak ve geliştirmek öncelikli hedefimiz. Stratejilerimizi bu yönde konumlandırırken, motosiklet kullanımına yönelik eğitimler vermeye de devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir