3 Şerit

Eurasia Moto Bike Expo,  Alman fuar organizatörü Messe Frankfurt tarafından satın alındı!

Messe Frankfurt İstanbul Ltd. Şti. yaptığı yazılı açıklamada, motosiklet, motosiklet aksesuarları ve bisikletler sektöründe uluslararası bir fuar olan Eurasia Moto Bike Expo’yu satın aldığını duyurdu.

Messe Frankfurt Yönetim Kurul Üyesi Detlef Braun “Jeostratejik olarak ele aldığımızda Türkiye bizim grubumuz için önemli pazarlardan biri. Ülke dünyanın en büyük ekonomilerinden biri sayılıyor ve demografik olarak daha fazla büyüme için ideal bir konumda.” dedi.

Tayfun Yardım, Işın Sağlam, Detlef Braun

Tayfun Yardım, Işın Sağlam, Detlef Braun

Messe Frankfurt İstanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım ise görüşlerini “Eurasia Moto Bike Expo fuarı kendi sektöründe halihazırda çok iyi bir noktada bulunmasına rağmen, biz hala daha fazla büyüme için önemli bir potansiyel görüyoruz. Türk firmalarına dünya çapındaki altyapımızdan faydalanmaları için olanak sağlamak ve uluslararası iş ortaklarımıza Türkiye ve çevre bölgelerle iş ilişkilerini geliştirmeleri için olanak sağlamak istiyoruz” şeklinde ifade etti.

Son zamanlarda Türkiye’de motosiklet ve bisiklet sektörü hızlı büyüme yakaladı. Avrupa Birliği’ne (AB) katılma sürecinde yapılan kanun değişikliği ve gümrük birliği ile varılan anlaşma, Türkiye’nin kalite yönetimini AB standartları ve normları hizasına getirmesine yardımcı oldu. Bunun neticesinde, uluslararası motosiklet markaları ülkedeki varlığını artırdı.

En son 112,000’den fazla profesyonel ziyaretçinin ağırlandığı ticari fuarda 20,000 metrekare alanda 215 katılımcı yer aldı. MOTED (Motosiklet Endüstrisi Derneği), BISED (Bisiklet Endüstrisi Derneği), MOTODER (Motosiklet Sanayicileri Derneği) gibi sektörün önde gelen dernekleri tarafından desteklenen Eurasia Moto Bike Expo, 25-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde sekizinci defa düzenlenecek.  Fuarda motosiklet ve bisikletin yanı sıra kask, giyim, gözlük, eldiven, çizme, lastik, tuning ve performans kitleri, katkı maddeleri ve diğer aksesuarlar gibi ürün grupları da yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir