3 Şerit

Tokyo Motor Show’da Honda konseptleriyle şov yaptı

Honda, 44. Kez düzenlenen Tokyo Motor Show’da yenilikleri ve konsept modelleriyle motosiklet severlerin dikkatlerini üzerine toplamayı başardı.

Hayallerin Gücü, “The Power of Dreams” sloganıyla motosiklet dünyasına yeni konsept modellerini sunan Honda, yenilikçi modellerinin de yer aldığı Tokyo Motor Show’da hem günlük kullanıma yönelik hem de yarış motoru sevenleri kendisine çekecek motosikletlerini görücüye çıkarttı.

Bir çok yenilikçi model arasından en dikkat çekenleri ise konsept modeller oldu;

Hafif Süper Spor Konsepti

“Güçlü duruş” anahtar kelimesi ile tasarlanan bu yeni nesil süper spor motosiklet konsepti, alçak oturma pozisyonu ile ve agresif burun tasarımıyla hızın kendisi için ne kadar önemli olduğunu hissetmek isteyenler için tasarlanmış. Keskin çizgileri ve köşeli hatlarıya agresif bir görünüm kazanan bu motosiklet, mat siyah rengiyle gözleri kendisine kilitleyen bir görüntü ortaya koyuyor.

NEOWING3 tekerlekli NEOWING

Bu model virajları kolaylaştırmak için tasarlanmış 3 tekerlekli bir motosiklet. Düşük hızlarda dengeyti kolaylaştıran 3 tekerleği ile oldukça iri bir görünüme sahip olan Neowing, hibrit motora sahip. Kalbindeki 4 silindirli içten yanmalı motorun yanı sıra elektrikli motora sahip olan bu yenilikçi motosiklet, sahip olduğu yüksek tork sayesinde hızlanmayı oldukça keyifli hale getirmeyi hedefliyor. Tasarımıyla da dikkat çekmeyi hedefleyen Honda mekanik yeniliklerle, ileriye bakan tasarım anlayışını bir araya getirerek bu üç tekerlekli motosiklet konseptini ortaya çıkarmış.

EV-Cub Concept

EV-Cub Concept

EV-Cub Concept

Kısa mesafelerde yolculuk eden, küçük şehirlerde yaşayanların kolay kontrol edilebilir ve düşük tüketimli bir motosiklet hayali vardır. Honda EV-Cub konseptiyle tam da bu müşteri kitlesini hedefliyor. Evdeki herhangi bir prizi kullanarak şarj edilebilen elektrikli bu şehir içi motosikleti yere yakın konumlandırılan bataryası sayesinde hem inip binmeyi kolaylaştırırken hem de kullanım kolaylığını ön planda tutuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir