3 Şerit

Honda motosiklet Türkiye Turu’na çıkıyor

Türkiye’nin 2015 yılında en yüksek satış rakamı elde eden motosiklet üreticisi Honda, yenilenen ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanında Hondaseverlerle buluşturmak üzere tura çıkıyor. 3 ay sürecek etkinlikler dizisinde tamamen yeni 8 farklı motosiklet 11 farklı noktada müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

1465830424_Honda_CBR500R_Supersports_16YM_Dynamic_006Japon motosiklet üreticisi Honda, hem 2015 yılındaki şampiyonluğuna teşekkür etmek hem de tamamen yeni modelleri Hondaseverlerle buluşturmak üzere Türkiye Turu’na çıkıyor. 1995 yılından bu yana “kalite, güvenlik ve dayanıklılık” temel kavramları üzerinde yoğunlaşan Honda Türkiye, her tür beklentiyi karşılayabilen geniş ürün gamı ve güçlü bayi ve servis teşkilatıyla 2015 yılında Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası oldu. Motosiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve halihazırda motosiklet kullananları bilinçlendirmek adına 2015 yılında kurulan Honda Fan Club ile Honda Motosiklet Bayileri ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan etkinlik yaklaşık 3 ay sürecek. Tamamen yeni 8 Honda Motosiklet modelinin tanıtılacağı turda motosikletleri kullanmak isteyenlerin ilgili bayilere ulaşıp randevu almaları yeterli. Türkiye’deki tüm motosiklet festivalleri hakkında bilgi almak isteyen motosikletseverler https://www.hondafanclub.com.tr/takvim.php adresini ziyaret ederek bilgi alabilecekler.

1465830425_Honda_CRF1000L_Africa_Twin_16YM_Dynamic_209Honda Motosiklet Dünyası’nda keyifli bir gün

Her şehirde iki gün sürecek olan etkinlikte bir yandan tamamen yeni Honda modellerini kullanarak test etme şansı sunulurken diğer taraftan katılımcılara ikramlar ve hediyeler veriliyor. Anlas lastik üreticisi ile yapılan işbirliği sayesinde etkinliğe katılan Hondaseverleri lastik alımı için sürpriz indirimler bekliyor. Anlas ve Honda ayrıca ziyaretçileri lastik ve güvenli sürüş eğitimi vererek bilinçlendiriyor.

1974 yılında kurularak Düzce’de üretime başlayan Anlas Lastik, “Dünyadaki en iyi motosiklet lastiği üreticisi” olmayı hedefleyerek yola çıkan bir marka. 2011’den bu yana, Türkiye’deki başarılarının yanı sıra ihracata yapılan yatırımla birlikte özellikle Batı Avrupa’da prestijli bir marka konumuna ulaştı. Her yıl piyasaya yeni giren motosiklet modellerine göre üretilen yeni ebat ve desenleri piyasaya sürerek ürün kalitesine yapılan sürekli yatırımlarla Anlas bugün, Avrupa’nın en kaliteli ürünlerini üreten markalardan biri haline gelmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir