3 Şerit

Bisikletten, motosiklete, otomobilden, şarj istasyonuna…

Ürün gamını son 2 yılda büyük oranda sürdürülebilir enerji paralelinde yenileyen Doğan Trend Otomotiv, bugün e-bisikletten, %100 elektrikli motosiklete, benzinli otomobilden tamamen elektrikli otomobile kadar geniş ürün gamını tek çatı altında buluşturuyor. Doğan Trend Otomotiv, 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde bu yıl 15’incisi düzenlenecek Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı – Petroleum 2022 Fuarı’nda tüm bu geniş ürün gamını sergileyecek.

Otomotivin elektrikliye hızla dönüştüğü günümüzde, çevreyle dost ve şehir içi mobilite ihtiyaçlarına çözüm niteliğinde olan elektrikli otomobil, bisiklet ve motosiklet markalarını Türk kullanıcıları ile buluşturan Doğan Trend Otomotiv, 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde bu yıl 15’incisi düzenlenecek Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı- Petroleum 2022 Fuarı’nda tüm bu geniş ürün gamını sergilemeye hazırlanıyor. Covid 19 pandemisi nedeni ile tarihinde ilk kez 3 yıl aradan sonra, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK başta olmak üzere, enerjiyle ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarını özel sektörle bir araya getiren fuar, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Tüm markalar aynı çatı altında!

Doğan Trend Otomotiv, ülkemizde temsil ettiği elektrikli araçlarıyla öne çıkan MG’nin seçim özgürlüğü sunan modelleri, içten yanmalı benzinli ZS, şarj edilebilen hibrit E-HS ve tamamen elektrikli ZS EV ile Suzuki’nin akıllı hibrit teknolojisine sahip Vitara modelini fuarda sergileyecek. Dünyanın araç şarj istasyonları sektöründeki öncü markası olan Wallbox ile motosiklet ve bisiklet tarafında %100 elektrikli Piaggio One, Vespa Elettrica, %100 elektrikli çıkarılabilir bataryaya sahip Silence, katlanabilir elektrikli bisiklet Bimas ve e-scooter Okai markalarıyla sürdürülebilir çözümler ve elektrikli ürünlere uzanan geniş bir marka yelpazesi Doğan Trend Otomotiv standında yerini alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir