3 Şerit

İki yeni SUV modele online lansman

“Geleceği bugünden yaşa” vizyonu ile yola çıkan Ford, pandemi dönemi ile birlikte hayatımıza giren online lansman ile iki yeni SUV modelini tanıttı.

Türkiye pazarına tamamen yeni bir model olarak giriş yapan Puma ve tamamen yenilenen Kuga modellerini tanıtan marka, yeni stratejisinin de lansmanını yaptı. Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk; “Bu yeni vizyon doğrultusunda otomotiv sektörünü yeniden yaratan marka olmak üzere yolumuza devam ediyoruz. Artık biz geleceği hayal etmiyoruz, yaşatıyoruz. Son yıllarda hızla büyüyen SUV segmentinde dengeleri değiştirecek Yeni Kuga ve Yeni Puma, bu alandaki iddiamızı yeni modellerle ortaya koyma yaklaşımımızın en önemli adımlarından biri” diye konuştu.

YENİ KUGA VE PUMA TÜRKİYE’DE

Türkiye’de ‘Style’ ve ‘ST-Line’ donanımları ile satışa sunulan Puma, ‘Style’ donanımda 1.0lt EcoBoost 95 beygir benzinli 6 ileri manuel ve 1.0L Ecoboost 125 beygir 7 ileri otomatik seçenekleri ile müşterileri bekliyor. ‘ST-Line’ donanımda ise 1.0L EcoBoost Hibrit 155 beygir 6 ileri manuel seçeneği ürün gamına ekleniyor. Yeni Kuga, 1.5 litre EcoBoost benzinli, manuelin yanı sıra yeni sekiz vitesli otomatik şanzımanla da kombine edilebilen 1.5 litre EcoBlue dizel, Akıllı 4×4 Çekiş Sistemi ile sunulan 2.0lt Ecoblue dizel ve 2.5 litre PHEV benzinli motorla zengin bir güç ve aktarma organı çeşitliliği sunuyor. 150 mm ileri-geri hareket eden kızaklı arka koltuk tasarımıyla geniş 2. sıra diz mesafesini ve esnek bagaj hacmi kullanımı imkanını birlikte sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir