3 Şerit

Castrol, 4×4 Dünyası Offroad Fest’te ayakları yerden kesecek

 

Castrol, her yıl olduğu gibi bu yıl da motosiklet tutkunlarına eşsiz deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor. 14-16 Haziran tarihlerinde Bolu Mudurnu’da düzenlenen 4×4 Dünyası Offroad Fest’te şimdiden yerini alan Castrol, birbirinden özel hediyeler ve yarışmalarla festivale renk katacak.

Ürünleriyle motosikletler için en iyi performansa odaklanan dünyanın lider madeni yağ markası Castrol, katıldığı festivallerle de motosiklet tutkunlarına eşsiz deneyimler yaşatıyor. Her yıl çeşitli festivallere katılarak motosiklet tutkunlarını fetheden Castrol, 14-16 Haziran tarihlerinde Bolu Mudurnu’da düzenlenen 4×4 Dünyası Offroad Fest’te birbirinden eğlenceli yarışmalara evsahipliği yapacak ve özel hediyeler verecek.

Bolu durağı sonrası Castrol, 27-30 Haziran Manisa Salihli ve 1-4 Ağustos Balıkesir Cunda’da da motosiklet tutkunları ile buluşacak. Üç festival süresince Castrol POWER1 stantlarında gerçekleşen simülasyon yarışları toplamında en iyi ilk üç dereceyi yapan katılımcılar Balıkesir Motosiklet Festivali’nin ardından belirlenmiş olacak. Yarışlar sonucunda birinciye “Vespa” Primavera 150cc ABS E4 Scooter, ikinciye Arai RX-7 V Kask ve üçüncüye ise Dainese D-Explorer Gore-Tex® motosiklet montu hediye edilecek.

Castrol “Motorcu Dostu Trafik” projesi ile de motosiklet sürücülerinin yanında!

Trafikte motosiklet kullanıcılarına yönelik farkındalığın artırılması projelerine de katkı sunan Castrol, bu kapsamda Aytemiz’in liderliğinde hayata geçen “Motorcu Dostu Trafik” projesine de destek veriyor. Yıl içinde çeşitli mecralarda etkinlikler ve toplantıların yapılacağı proje kapsamında, güvenli sürüş eğitimleri ve gezici eğitimler gerçekleştiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir