3 Şerit

KYMCO Super8 125 şehir trafiğine alternatif çözüm

Şehirde trafiğe takılmadan yol almak kadar, gideceğin yere sorunsuz ve zamanında gitmek de önemlidir. KYMCO Super 8 125 şehirde karşılaşılacak zorluklara karşı teknolojileri ve tasarımı ile iddialı bir görüntü ortaya koyuyor. 

Ara sokakların darlığı, bozuk yollar, dik yokuşlar ve arkadaşınızla çıkacağınız şehir içi yolculuk için scooter kullanmak genellikle en iyi çözümlerden bir tanesi. KYMCO’nun Super 8 125 modeli de bu şehir içi yolculukları keyife dönüştürmek için iddialı modellerden bir tanesi olarak dikkat çekiyor.

KYMCO Super 8 125’in iddiası gücü ve konforu sayesinde her yokuşu düz her bozuk yolu hissedilmez hale getirmek. 14” jantları ve hava kanallı disk fren yapısı güvenli manevra kabiliyeti sağlarken, 5 kademeli sertlik ayarı olan çift amortisörleri ile beklenmedik çukurlardan, bozuk yollardan kurtarmak için tasarlanmış.

Hafif şasisi ve göründüğünden güçlü yapısı ile yokuşlarda iki kişiyi taşıyabilecek sağlamlıkta.

Dinamik yapısının yanı sıra 780 mm sele yüksekliği ergonomiye katkı sağlarken aynı zamanda konfor sunmayı hedefliyor.

Çift halojen farlar karanlık yollarda kolayca farkedilir kılarken, fren dalga sistemi kısa mesafelerde beklenmedik durumlarda kolayca durabilmek için motosiklete eklenen özelliklerden.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir