3 Şerit

Motul Onirika 2853, sosyal sorumluluk için satışta

Motul Onirika 2853, Luca Pozzato tarafından üretilmiş bir custom motosiklet. Motul’un birçok etkinliğinde sergilenen ve gittiği her yerde büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılanan Onirika 2853, Şubat 2017 tarihinde Paris Büyük Sarayı’nda yapılacak müzayede ile satılacak ve geliri Motul’un sosyal sorumluluk projelerini yöneten Motul Corazon Vakfı’na kalacak.

Ocak ayında Verona’da düzenlenen Motor Bike Fuarı’nda ilk kez sergilenen Motul Onirika 2853 ilgi odağı olmuştu. İtalya’dan sonra Polonya Poznan’daki Motor Show ve Almanya Intermot’daki Motul standında sergilenen Onirika büyük ilgi görmüştü.

Motul Onirika 2853 motosikletMotul Onirika 2853, yılın en önemli motosiklet buluşmalarında, halkın ve motosikletçilerin ilgisini çekmeyi başardı. Imola’daki WorldSBK şampiyonluk yarışlarında, MotoGP Assen yarışlarında, ayrıca Motocross of the Nations (MXoN) vesilesiyle Maggiora’da sergilendi. Le Mans’taki “24 Illustrateurs” sergisi, sadece 24 saatlik Le Mans gibi bir yarışın uyandırabileceği çeşitli duyguları yansıtarak kendilerinin de keyif aldığı uluslararası üne sahip sanatçılar tarafından yaratılmış. Motul Onirika 2853  otomobil tutkunlarına projenin sosyal amacını yansıtarak, 24 sanat eseri ile birlikte sergilendi.

Motul Onirika alışılmışın dışında yerlerde de göründü. Sanat eseri ve tasarım harikası bu custom motosiklet, moda haftası sırasında Milano’da modanın kalbindeydi.

Motul Onirika Motul Onirika 2853’ün uluslararası basına sunulmasının üzerinden bir yıl geçti ve en önemli etkinliklerde sergilendi. Gerçek bir sanat eseri olan Motul Onirika 2853 Paris’te, LES GRANDES MARQUES DU MONDE AU GRAND PALAIS etkinliği sırasında düzenlenen müzayedede satılacak ve geliri Motul Corazón’un olacak.

Aralık 2011’de, kar amacı gütmeyen bir Fransız kuruluşu olan Fondation de France himayesinde resmen kurulan Motul Corazón, Motul sosyal sorumluluk sahibi şirket vakfı. Küresel misyonu, nereden gelirlerse gelsinler, hangi zorluklarla karşılaşırlarsa karşılaşsınlar, daha iyi bir geleceği hak eden fakir gençlere yönelik girişimleri desteklemek. Bu müzayededen elde edilecek gelir doğrudan doğruya vakfın desteklediği yeni projelerde kullanılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir